avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Activitate victoria58

Activitate victoria58

Buna ziua,tuturor.Vreau sa va descriu si eu o situatie nu tocmai obisnuita si ,poate cineva sa ma ajute cu o sugestie sau un sfat.Nepoata mea a castigat in urma divortului incredintarea copilului.Locuieste intr-o garsoniera data de ANL,deci ,cu chirie.Locuinta nu i-a fost data,pe motiv ca sotii pot locui inmpreuna ,in continuare.Si asa sotii divortati sunt obligati sa imparta acelasi pat ,sa se suporte unul pe celalalt in continuare .Lucrul acesta nu este benefic in primul rand copilului ,pentru ca sunt mereu discutii si certuri ,dar nici celor doi tineri .Ce este de facut?S-a ajuns pana la Curtea de Apel ,dar situatia aramas neschimbata ...tinerii pot locui impreuna !Este oare normal?daca unul dintre ei se hotaraste sa se recasatoreasca ,ce v-a fii?
:sorry:
Răspuns la discuția divort
Nu fiica vrea sa se racasatoreasca ,ci fostul ei sot .De aceea divortul trebuie recunoscut in Italia ,pentru binele amandorura.
Discuție divort
Fiica mea ,a divortat in Romania ,la notar ,anul trecut .Era casatorita cu un cetatean italian si traia in Italia.Divortul nu i se recunoaste in Italia ,pentru ca nu este dat de o instanta judecatoreasca .Exista ,insa un articol 39 si un formular UEpe baza caruia se poate adeverii divortul.Stie cineva ce se poate face in situatia aceasta?Va multumesc!
Discuție cetatenie
Fiica mea are cetatenie romana-italiana ,prin casatorie.Ar dorii sa isi i-a fratele minor,definitiv in italia.Poate sa ii faca si acestuia cetatenie italiana?si in cat timp?
Răspuns la discuția divort
Casatoria s-a incheiat in Italia ,a fost transcrisa si in Romania,nu au bunuri comune,nici copii;fiind amandoi de acord cu divortul.Am intalnit tot felul de opinii ,dar ceva clar si sigur nici avocatii la care m-am adresat nu au putut sa imi spuna .Va multumesc!
Discuție divort
Acum cand s-au luat anumite decizii privind divortul dintre persoane cu cetatenii diferite,se poate divorta si la noi in tara de un cetatean strain? fiica mea,s-a casatorit in Italia cu un italian ,dar vrea sa divorteze aici ,ea locuind tot acolo.
Răspuns la discuția divort
Fiica este romanca,casatorita de 6 ani cu un cetatean italian.Domiciliul este in Italia,dar sunt despartiti in fapt de un an.Casatoria a fost transcrisa in Romania si ar dorii ,fiica ,sa divorteze aici .Poate sa o faca ?Nu au bunuri comune si nici copii.Multumesc!
Discuție divort
As dorii sa stiu daca au aparut noi reglementari in legea ,,divortului de comun acord'',in cazul persoanelor cu cetatenii diferite.Daca ,da,unde as putea sa le gasesc.Multumesc.
Răspuns la discuția desfierea
Am incercat si o consiliere psihologica ;am fost si la mai multi psihiatri .Multi au zis ca de vina este gena copilului si ca ma chinuesc degeaba sa il aduc pe calea cea buna.
Discuție desfierea
Acum opt ani am infiat un copil in varsta de 6 ani pe care il aveam in plasament .In timp baiatul a inceput sa-mi creeze probleme;fura .minte,fumeaza,chiuleste de la scoala.Oricat ne-am zbatut sa il aducem pe calea cea buna ,nu am reusit.Sotul a decedat ,iar eu nu mai pot face fata problemelor create de baiat.As dorii sa anulez adoptia sau sa il dezmostenesc ,intrucat de multe ori ma tem pentru siguranta mea.Ce ma sfatuiti?