avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate siberd

Activitate siberd

Răspuns la discuția Calcul salar orar
Si asta e conform legii?
Răspuns la discuția Calcul salar orar
Asta e si problema mea, diferenta de la luna octombrie (salariul orar 1000/1845=5.43) la luna noiembrie (1000/160=6.25) e enorma, 0.80 lei / ora suplimentara! acolo unde sunt ore suplimentare . Ce sistem de calcul al salariilor ar fi mai avantajos in acest caz , deoarece muncitorii care au lucrat acelasi nr. ore suplimentare ambele luni, sunt pe buna dreptate nemultumiti!

Răspuns la discuția Nerespectare preaviz
Este formulata in felul urmator, semnata de ambele parti: in cazul in care salariatul nu va respecta perioada de preaviz, in cazul demisiei, declara ca este de acord sa i se retina contravaloarea unui salariu pe o luna.
Răspuns la discuția Nerespectare preaviz
Nu, este vorba de perioada lucrata pana la data demisiei.Actul a fost semnat la angajare, prin care angajatul este de acord sa i se retina salariul in cazul in care nu respecta preavizul.Bineinteles ca este vorba de salariul aferent zilelor lucrate inainte de a demisiona.
Am o intrebare: exista angajatori care pun angajatul sa semneze la angajare un acord care prevede neplata salariului daca nu respecta perioada de preaviz. E legal acest lucru?
As vrea sa depun cerere de cetatenie maghiara pentru mine si copiii mei.Baiatul meu este la liceu si ar vrea sa dea la SRI. Stie cineva daca va fi o problema pentru el daca va avea si cetatenia maghiara?Pentru ca in cazul acesta prefer sa nu-i depun actele, sau poate renunta in caz de?Va multumesc.
Buna ziua!
As dori sa stiu la ce articol al carei legi se regaseste dispozitia prin care se dispune ca nicio oferta financiara nu trebuie sa fie mai mica de 85% din valoarea estimata?
As dori sa stiu daca la o procedura de cerere de oferte organizata in vederea atribuirii unui contract de servicii estimata la 120000 lei + tva se poate admite ca si castigatoare o oferta cu valoarea de 75 400 lei + tva?
Va multumesc anticipat,
Nu m-am exprimat eu bine:autoturismul a fost in leasing nu s-a achitat si ni l-a sechestrat ,eu trebuie sa-l scot din stoc si sa ma scap si de soldul lui 167.
Cine ma ajuta: cum inregistrez sechestru mijloc fix (autoturism) amortizat?
Buna ziua!As vrea sa intreb daca dupa noul Cod al muncii vor fi acceptate conventii intre persoane juridice si persoane fizice neautorizate? Daca da , cum se realizeaza impozitarea acestor venituri?