avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate silvia0152

Activitate silvia0152

Răspuns la discuția pensie anticipata partiala
multumesc mult!
Sant nascuta 1feb 1954vechime32ani lucrati
din care 1,5lucrati cu handicap mediu
si am intrebat la Casa de pensii daca ma pot depune cererea de pensionare si mi s-a spus ca da, dar nu se stie ce reglementari vor veni cu noua lege si ca ei sant obligati sa primeasca cererile
cu 30zile innainte.As dori sa stiu daca intra in vigoare noua lege si eu depun cererea acum in decembrie ,dupa care lege voi iesila pensie ?
aici fiind vorba de penalizare ,,varsta..si cererea fiind aprobata sa imi pierd si locul de munca pe nimic. si cu penalizare mai mare.
Multumesc!Reclamatia atunci nu am facuto in scris.Totul s-a facut verbal.
In anul 2009 mai precis luna mai m-am trezit afisata pe lista de plata la bloc cu o suma enorma iar la apa rece erau trecuti 45mc si la apa calda 33,lucru ce m-a exasperat si am facut o cerere catre presedintele asociatiei.Bineinteles ca mi-au spus verbal ca au fost pierderi si eu neavand apometre trebuie sa platesc intreaga suma.Am mers la Primarie si cu ajutorul acestora nu am mai aparut cu nici o restanta pana cum in 2010 luna septembrie cand imi trec iarasi o suma enorma. verbal mi-au spus ca e restanta de anul trecut. mentionez ca imediat mi-am pus apometre anul trecut si ca sant cu plata ultimei luni la zi. ce as putea face in atare situatie?
Răspuns la discuția contract servicii constructii
Multumesc!I-am anuntat doar telefonic ca am mari probleme au promis ca vin si nu au venit dupa care asa cum spuneti i-am actionat pe penal raspunsul fiind ca sa ii dau in judecata pe civil ca nu indeplinesc conditiile de fapta penala. Cred ca o sa incerc o conciliere prin avocat.
Răspuns la discuția pensionare anticipata
Nascuta01februarie1954.
Am56ani si6luni o vechime in munca 32ani as fii oare mai avantajata in acest moment sa ma pensionez anticipat?Sau noua lege e mai avantajoasa pt mine?Se mai primesc oare cereri?
Răspuns la discuția Desfiintare post
Pot sa iti spuna ca e reorganizare si nu ai ce sa le faci decat daca dupa aceea angajeaza in posturi similare cu al tau poti sa ii dai in judecata.
Răspuns la discuția contract servicii constructii
multumesc!
Răspuns la discuția contract servicii constructii
nu cred ca primaria are vreo calitate aici pt ca e contract de reparatii care nu necesita autorizatie.MULTUMESC!