Va multumesc din suflet pentru sugestii. Aceasta "disputa" in sensul bun al cuvantului cu siguranta a facut un pic de lumina asupra cazului meu =D>. Cand voi lua o decizie am sa va anunt :D. Momentan mai astept sa vad ce se mai intampla cu aceste taxe si inpozite care se vor modifica in curand...#-o .
PFA sau SRL? ce-mi recomandati?
- sunt absolvent de liceu economic cu atestat in domeniul financiar bancar, am studii si postuniversitare in domeniul economic (marketing)
- in prezent am un job pe marketing-evenimente la care nu vreau sa renunt
- doresc ca in timpul liber sa fac un mic business care sa-mi sporeasca veniturile, mai exact doresc sa aduc din UE produse cosmetice si de ingrijire corporala pe care sa le comercializez in Romania.
E mai bine PFA sau SRL? In cazul unui PFA pot alege mai multe domenii de activitate decat cel prezentat mai sus?
PFA sau SRL? ce-mi recomandati?
- sunt absolvent de liceu economic cu atestat in domeniul financiar bancar, am studii si postuniversitare in domeniul economic (marketing)
- in prezent am un job pe marketing-evenimente la care nu vreau sa renunt
- doresc ca in timpul liber sa fac un mic business care sa-mi sporeasca veniturile, mai exact doresc sa aduc din UE produse cosmetice si de ingrijire corporala pe care sa le comercializez in Romania.
E mai bine PFA sau SRL? In cazul unui PFA pot alege mai multe domenii de activitate decat cel prezentat mai sus?