avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate anacosti

Activitate anacosti

Discuție Cazier
Buna seara!!
Doresc sa aflu cum se poate reabilita o persoana care s-a eliberat din penitenciar acum 15 ani de zile.
Discuție Cazier
Buna seara!!
Doresc sa aflu cum se poate reabilita o persoana care s-a eliberat din penitenciar acum 15 ani de zile.
Discuție Cazier
Buna seara!
Scuzati-ma ca va deranjez , dar doresc sa aflu care este procedura de reabilitare in cszul executarii unei pedepse acum 15 ani de zile.
Răspuns la discuția Sulta
Buna ziua! Defunctul trebuia sa plateasca acea sulta.Partea care trebuia sa primeasca sulta nu si-a manifestat acest drept dobandit dupa un proces de partaj cu defunctul si nici nu doreste acea sulta la acest moment. La proces a ajuns datorita gradului de rudenie cu defunctul si nu pentru ca el ar fi deschis acea actiune judecatoreasca.Datorita acelei sulte notarul nu vrea sa faca succesiunea, pentru ca cere ca partea beneficiara sa declare ca a primit acei bani in conditiile in care el nu a primit nimic si nu e de acord sa se cosemneze ca nu a avut pretentii si nu are. Ce pot face sa rezolv acesta situatie pentru a face succesiunea.
Discuție Sulta
Buna seara!
Doresc sa aflu daca se prescrie o sulta si dupa ce perioada.
Este nornal ca notarul sa impiedice o succesiune din cauza acestei sulte, in conditiile in care partea implicata a mers la notar sa declare ca nu a avut si nu are pretentii la acea sulta.
Notarul insista ca acesta sa declare ca el si-a primit acei bani. Imi puteti spune cauza acestei insistente din partea notarului.
Are beneficii notarul daca se declara ca s-au primit acei bani desi nu i-a primit?
buna seara
am un teren cultivat cu vita de vie care a fost afectata de un incendiu provocat de un vecin.am depus plangere la politie si dupa mai multe demersuri mi s-a spus ca trebuie sa aduc un expert in evaluare a pagubelor.acest lucru trebuie sa il fac ue sau anchetatorii sunt cei care fac asta?vreau sa stiu ca mi se spune diferite versiuni de diferite persoane