avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate veroanic84

Activitate veroanic84

Pe 28 sept copilul meu implineste 2 ani si m-am interesat la munca in legatura cu intoarcerea mea la serviciu si mi s-a zis ca in acea zi sa ma prezint pentru a-mi da decizia de concediere si sa imi de-a direct somaj. Nelamurirea mea este daca pot sau nu beneficia de preaviz si apoi de somaj. (ce spune lifislatia in vigoare?) Mentionez ca firma nu mai exista ca si denumire ci a fuzionat cu o alta si probabil imi vor zice ca postul meu s-a desfiintat.
Multumesc!
Buna ziua. Numele meu este Veronica si in prezent sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pana in ianuarie 2012. In peroiada aceasta firma la care eram angajata va fuziona cu o alta, eu fiind angajata la firma absorbita. Nu stiu ce se va intampla cu mine in momentul cand o sa trebuiasca sa ma intorc la serviciu. De fapt eu unde ma voi intoarce, voi fi angajata la forma absorbanta? Mentionez ca firma absorbanta este tot una din grupul de firme din care face parte si firma absorbita. Multumesc