avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate magop

Activitate magop

Daca aveti chiar si o chitanta de mana de vanzare facuta cu persoana careia i-ati dat masina puteti sa mergeti la tribunal unde contra unei sume modice solicitati radierea masinii de pe numele dvs pe motiv ca nu mai identificati si nu va mai raspunde cel caruia i-ati vandut masina.Tribunalul va da o sentinta judecatoreasca, mergeti la fisc si o radiati de pe numele dvs.mai departe cine o foloseste e treaba lui cum se descurca, o sa va caute sa isi poata inmatricula masina ca va fi prins la un moment dat cu masina radiata.
Buna ziua,
Ma intereseaza ce acte trebuie intocmite pentru ca la o masina sa fie cedat dreptul de folosinta unui utilizator pentru o perioada. Dorim ca pe aceasta perioada utilizatorul sa poata sa isi poata incheia asigurarea RCS si rovinieta pe numele utilizatorului si nu al propietarului.
Multumesc.
Buna ziua,
Am un PFA cu activitate instructor auto. Din diverse motive sunt restantie cu plata la cartea de munca, sanatate.In cazul in care nu ajung la zi cu restantele ce bunuri pot fi executate silit pentru aceste datorii?
Mentionez ca am un apartament in care locuiesc cu familia cu mobila aferenta si un autoturism cu care imi defasor activitatea de instructor auto, autoturismul nu este inscris pe pfa si nu am alte surse de venit.
Sotia are salariu si are un credit pe numele ei.
Multumesc.
noul angajator solicita cartea de munca... eu daca le spun care este situatia si ei ma inteleg , legal exista posibilitatea sa lucrez la noul angajator pana reusesc sa platesc cardul si sa aduc cartea de munca mai tarziu?
am depus demisia la actualul loc de munca pentru a ma angaja in alta parte.

nu mi se poate da cartea de munca deoarece am o descoperire de card girata de actualul angajator, la contul de salariu adica am primit 3 salarii
mi s-a comunicat ca am nevoie de un girant pentru a mi se face lichidarea si eu nu am un girant.
eu daca nu merg la noul angajator urgent pierd noul loc de munca.
ce posibilitate am sa merg la noul angajator sa lucrez la el si eventual sa platesc acea suma la banca dupa 2-3 luni cand iau urmatoarele salarii de la noul angajator?
buna ziua.
as dori daca ma puteti indruma in urmatorul caz;
felicia cu 1 copil s-a casatorit cu gheorghe cu 4 copii in anii 1950.
dupa revolutie sunt pusi in posesie prin pv gheorghe cu 2 ha din mostenirea de la parintii lui si felicia cu 1 ha din mostenirea de la parintii ei.
ei locuiesc intro casa cu teren primite de la parintii lui gheorghe.
in 2004 decedeaza gheorghe si nu se face niciun act, felicia acceptand tacit.
in 2009 decedeaza felicia.
la ce are drept de mostenire copilul feliciei?
multumesc,

multumesc pentru raspuns as dori sa stiu in special la intoarcerea in tara daca poate reveni minor neinsotit cu autocarul de exemplu, deoarece la plecare stiu a plecat cu cazier si imputernicire, dar la intoarcere daca sunt cumva probleme nefiind insotit.
fiica mea de 17 ani a plecat in spania in vizita insotita de un bunic. bunicul are probleme de samatate si doreste sa mai ramana in spania sa se trateze si fiica mea doresc sa se intoarca singura acasa cu autocarul sau avionul.
exista vreo problema de a fi urcata in avion sau autocar si a se intoarce in tara neinsotita?