avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu.Grasu

Activitate Claudiu.Grasu

Discuție Incredere...
Buna ziua ! Am un prieten ( de etnie romma) minor care acum cateva zile a venit la mine si m-a rugat deosebit de frumos sa il ajut intr-o problema ! Omul avea asupra lui 2 cercei de aur ( de dama ) si un colier amandoua avand o valoare destul de mare , Acest a m-a rugat sa merg sa ii bag in amanet pe numele meu pentru ca are nevoie de bani si el nu poate sa bage pe numele lui ! Fiind prietenul meu va dati seama ca nu m-am gandit ce se poate inamplta ... Zis si facut am mers... Am luat suma de 20 de milioane pe care i-am dat-o omului ! Dupa 2 zile aflu ca omul furase aurul din casa parintilor si l-a bagat in amanet pentru a fugi din tara ! Tatal lui m-a dat la politie ca fiind complice ? Cum pot scapa ? sau ce pot pati ?
Răspuns la discuția BO fara semnatura autorizata
Un caz asemanator as avea si eu dar la mine este vorba de suma de 2500 de euro ... ? Ce se poate intampla daca cel care a semnat nu are specimen de semnatura in banca ? dar daca are ?
Răspuns la discuția vreau sa vand o firma cu datorii
EU aveam un prieten care cumpara firme cu datorii ba chiar i-am dat si eu una... Are procente foarte bune adica un procent miicut pentru datorii mari ;)

Numarul lui : 0741387766

El este din Iasi si a mai preluat firme cu datorii multe...practic omul considera asta un venit de baza ... Sunati-l cu incredere...
Răspuns la discuția Imprumut Bancar
Si sa inteleg ca raifaisen nu este interesata de vechimea de pe contractul de munca ?? Ar aproba un imprumut de 8000 ( cu salariul de 2000Ron/luna ) ?
Ce Condtii trebuie sa mai indeplineasca o persoana fizica in afara contractului de munca ( care are vechime de aproape 4 luni ) pentru a putea beneficia de un imprumut de circa 8000euro ?
Răspuns la discuția Campion la preluari societati
Claudiu.Grasu a scris:

Deci in romania se poate trai din asa ceva si inca bine...
Daca e asa inseamna ca de asta am ajuns aici...



Voi ce spuneti ? e normal deci chiar sunt uimit ... sau... sa nu fiu ?
Răspuns la discuția Campion la preluari societati
Deci in romania se poate trai din asa ceva si inca bine...
Daca e asa inseamna ca de asta am ajuns aici...
Afacerea preluării firmelor cu probleme financiare şi plasarea acestora “în cârca” unor “boschetari” prosperă, în ciuda ameninţărilor lansate de Executiv, care susţine că va stopa aceaste tranzacţii (legale).

Un exemplu al extinderii acestui fenomen este “investitorul anului 2009″, pe numele lui Daniel-Nicolae Cercel, personaj prezentat de ANTITEPARI.ro în decembrie 2009, atunci când avea în portofoliu 202 firme, la 77 dintre acestea figurând şi ca administrator.

Deşi au trecut numai 5 luni de la publicarea articolului respectiv, Daniel-Nicolae Cercel (născut la data de 7 martie 1989) a reuşit să mai achiziţioneze peste o sută de firme, astfel că la ora actuală figurează ca asociat la 311 societăţi comerciale din întreaga ţară, la 169 având şi calitatea de administrator. Cele mai multe din aceste firme au sediul social în Bucureşti, unele fiind mutate în Capitală în urma tranzacţiilor efectuate, în timp ce altele au fost transferate din Bucureşti în alte judeţe ale ţării, în unele cazuri fiind schimbate şi numele firmelor.

Am gasit asta pe un site (financiarul)

Intrebare mea este ? cum este posibil asa ceva ?pai inseamna ca omul ala din toate tranzactiile alea traieste pe picior mare fara a-l trage nimeni la raspundere singurul lucuru care l-ar putea afecta candva fiind faptul ca nu poate avea bunuri de niciun fel pe numele sau ....
Cum asa ?
Răspuns la discuția credit la banca
Totul era ok la societate.. nu am falsificat nimic...
Discuție credit la banca
daca am un credit la banca pe scoietate si nu mai reusesc sa il platesc pentru ca nimic nu mai merge bine ce s-ar putea intampla avand in vedere casocietatea nu are niciun bun delatefl nici eu ca unic administrator nu am nimic pe numele meu ... as putea face puscarie ???

Deci chiar as vrea cxe masuri ar putea lua... Ma ajuta cineva ?