avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Activitate brezel

Activitate brezel

Studii economice -economist si lic.contabilitate 35 ani vechime pensionară ma pot angaja la o as de propr. În funcție de cenzor ? Cu contract de mandat sau cu C.I.M pe timp parțial resp
o oră ?Vă mulțumesc !
Răspuns la discuția RESTITUIRE TAXA AUTO
Multumesc frumos !
S-a platit taxa auto pt.un Audi A4 IN ANUL 2008, Instraind masina numai detin actele masinii. Am depus cerere la Serv.Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Imatriculare a Vechiculelor in data de 28.XI 2017, la care am primit raspuns ca in momentul de fata nu mai detinem arhiva pt.a va putea pune la disp.actele solicitate ale masinii. Am chitanta in original cu care am platit taxa de prima imatriculare in val. de 6300 lei. Va rog sa -mi spuneti unde as mai putea apela pt. a-mi recupera suma platita . Va multumesc.
Răspuns la discuția Contestare donatie
Multumesc
Va rog sa-mi spuneti daca o donatie se poate contesta in urmatorul caz:

Locuiesc intr-un apartament cu 4 camere din care am cumparat 1/2 parte cu act de vanzare-cumparare in timpul vietii tatalui meu (mama a decedat dinainte).
Tot in timpul vietii tatalui meu, acesta a facut act de donatie pe cealalta 1/2 parte fratelui meu care nu sta in imobil.

Anul acesta in ianuarie tatal meu a decedat. (in timpul vietii a locuit in acelasi imobil cu 4 camere cu mine)

CF-ul specifica 1/2 mie cu act de vanzare-cumparare si 1/2 fratelui meu cu act de donatie.

Intrebarea mea este daca donatia se poate ataca?
Ca in acest fel si eu sa benefiziez de jumatate din acel 1/2 parte?

Multumesc frumos.
V-as ruga sa-mi spuneti daca o persoana lucreaza ca fochist la biblioteca nu are dreptul la marire de 15%? Se incadreaza la personal nedidactic auxiliar lor nu se maresc salariile? Parca am inteles ca la toti care lucreaza in educatie si bibliotecile apartin de Ministerul Educatiei. Deci numai la profesori,bibliotecari si alte functii inalte pt.cei de la munca de jos respectiv portari,fochisti,femei deserviciu nu beneficiaza de aceste mariri? Va multumesc !
Dar cenzor nu este?Presedintele cand semneaza lista de cheltuieli nu verifica si platile anterioare la furnizori? Asociatia o poate da in judecata trebuie anuntat primaria si ei pot controla reg de casa fondul de rulment, platile, restantierii. Se face o balanta si se stabileste lipsa banilor pe care o pot recupera daca dau in judecata .
Răspuns la discuția pensie
Mulțumesc
Răspuns la discuția pensie
Sex f, martie 1957, stagiu total 38 de ani din care 4 ani si 11luni gr II-a de munca.
Discuție pensie
Daca se scade grupa de munca din varsta de pensionare si ai 38de ani de munca fara grupa tot in pensie anticipata ramai nu poti lucra pana la implinirea varstei de pensionare respectiv este vorba de 11 luni? Va mulțumesc