avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate nfurdea@yahoo.com

Activitate nfurdea@yahoo.com

Am pensie 1000 lei si am mai lucrat ca asistenta la centrul de sange(la stat). As dori sa-mi spuneti daca dupa noul cod al muncii mai am dreptul sa lucrez in continuare ca asistenta la stat.
Discuție credit ipotecar
daca am primit de la executorul bancar adresa de executare cu "credit exigibil", dar eu am platit suma de 400 euro inainte de a primi adresa, dar acestia probabil nu au vazut plata, iar eu nu am primit recomandata de 90 de zile, ce pot face?
Discuție credit ipotecar
ma intereseaza care este perioada dintre prima luna in care nu mi-am mai putut plati ipoteca si demararea actiunii de executare silita
Răspuns la discuția credit ipotecar
ma intereseaza care este perioada dintre prima luna in care nu mi-am mai putut plati ipoteca si demararea actiunii de executare silita
Discuție credit ipotecar
care si cat dureaza procedura de executare silita; pana la cat pot sa coboare pretul la casa in cadrul licitatiilor
as dori sa stiu ce pot sa fac deoarece la factura de cosmote mi s-au pus penalitati de intarziere mai mari decat abonamentul; au voie sa puna mai mult de 2/2,5% pe luna/an? cum sa procedez? la cat au dreptul sa fixeze cuatumul acestora?
Discuție auto
am cumparat un auto cu credit de la o banca.auto a fost inmatriculata pe numele meu.in contractul de credit auto era gajata.eu am vandut masina. ce se poate intampla