avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate zuza1980

Activitate zuza1980

Răspuns la discuția card salariu
creditul pentru masina este pe numele meu dar il impart cu fostul sot si acesta nu plateste ratele la timp, deaceea nu imi comvine ca banca sa imi opreasca mie tot salariul
pot cere angajatorului sa imi plateasca salariul in mana si nu pe card?
sau sa imi fac card de salariu la alta banca desi ei au contract cu BRD?
Discuție card salariu
am un credit pentru achizitionarea unei masini la BRD, creditul inregistreaza restante;
de curand m-am angajat si angajatorul imi cere sa fac un cont pentru cardul de salariu la aceeasi banca BRD ;banca refuza sa imi faca acest cont si imi solicita ca depunerea de salariu sa fie facuta in contul de credit pentru achizitionarea masinii-asta insemnand ca de acum in colo tot salariul meu o fie oprit de catre banca
intrebarea mea : este legal asa ceva?
mentionez ca restantele nu sunt atat de mari incat banca sa poata demara executarea silita a creditului
Răspuns la discuția schimbarea actelor dupa divort
Am hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila si sunt in somaj, iar cartea de munca este la mine. Pot sa merg eu la ITM si sa cer schimbarea numelui?
Răspuns la discuția partaj voluntar
multumesc mult pentru raspuns
Răspuns la discuția partaj voluntar
Multumesc pentru raspunsuri!

M-ar fi interesat ce valoare are la tribunal o tranzactie facuta la un notar sau avocat, in cazul in care mai tarziu se razgandeste? Mai poate intenta proces de partaj dupa aceasta?
Răspuns la discuția partaj voluntar
Fostul meu sot se razgandeste de la o luna la alta; ca ia el masina si creditul, dupa care a revenit la decizie si anume sa le iau eu intrucat banca nu ii poate trece creditul pe numele lui si nici masina nu se poate trece pe numele lui.
Aceasta tranzactie extrajudiciara odata facuta ce importanta are in cazul in care peste un an se razgandeste din nou. Poate intenta proces de partaj dupa ce a semnat aceasta tranzactie extrajudiciara?
Discuție partaj voluntar
Se poate face un partaj voluntar la un an dupa divort? Eu si fostul sot avem de impartit o Dacia Logan luata prin credit pe 10 ani (atat creditul cat si masina fiind pe numele sotiei). Am cazut de acord ca masina cat si creditul sa ramana responsabilitatea sotiei, sotul neavand nici o pretentie materiala asupra masinii.
Care ar fi costurile in cazul unui partaj facut la tribunal, in afara de onorariul avocatului? Ma refer aici la acel procent din valoarea masinii (timbru judiciar), cum se calculeaza el?
Dupa divort unde trebuie sa merg pentru a scimba numele pe cartea de munca?
Si de ce acte am nevoie?
Răspuns la discuția partaj masina cu credit
multumesc pentru raspuns
problema este ca noi am vorbit in prealabil la banca si ei spun ca este putin probabil ca ei sa isi dea acordul, intrucat fostul sot mai are si alt credit
ce ne sfatuiti sa facem?
Răspuns la discuția partaj masina cu credit
gi_jane2 a scris:

cu acel contract trebuie sa mergeti la banca, ca aceasta sa-si dea acordul ca ratele sa fie preluate doar de sot, iar dupa divort, puteti face tranzactie la notar sau prin instanta, sau puteti sa i-o vindeti


contractul de partaj voluntar se poate face la tribunal de catre un avocat din oficiu in urma unei cereri depuse ?