avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbarea actelor dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbarea actelor dupa divort

Dupa divort unde trebuie sa merg pentru a scimba numele pe cartea de munca?
Si de ce acte am nevoie?
Cel mai recent răspuns: zuza1980 , utilizator 14:21, 11 Octombrie 2010
Buna ziua !
Cu hotararea putand mentiunea de definitiva si irevocabila (copie) , cu CI schimbat cu numele nou (copie) va duceti la angajator ( in cazul in care se tine evidenta CM la acesta ) sau la ITM-ul aflat in raza teritoriala a angajatorului ptr operarea modificarilor ...
Aceasta este procedura asa cum s-a aratat in raspunsul anterior.
Pentru legalizarea hotararii cu mentiunea definitiva si irevocabila va trebui sa formulati o cerere instantei care a pronuntat hotararea respectiva, atasand hotararea comunicata, o taxa de timbru de 2.00 lei si un timbru jud. de 0,15 lei.
Am hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila si sunt in somaj, iar cartea de munca este la mine. Pot sa merg eu la ITM si sa cer schimbarea numelui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva si irevocabila! catalin83 catalin83 fiti amabil;in cazul in care trebuie sa-mi schimb buletinul(CI),la politie este nevoie de sentinta de divort definitiva irevocabila?sau merge si cu hotararea ... (vezi toată discuția)
Schimbat nume si acte dupa divort vasimarian13 vasimarian13 sora mea trebuie sa vina din strainatate sa-si schimbe actele(expira) si numele;are hotarare de divort definitiva.la perfectarea actelor are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)