avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Activitate pvga

Activitate pvga

Răspuns la discuția solicitare de lamuriri
Poti sa-mi explici mai concret ce inseamna asta? Te rog.
Ce se intampla daca, fiind posesorul a unei treimi din apartamentul in care locuiesc(celelalte doua treimi sunt ale parintilor) un credit imi este dat in executare silita? Alte bunuri nu am in posesie. Poate cineva sa-mi spuna
Discuție Leasing
Buna ziua, am un contract de lesing cu RCI din anul 2007.
Anul trecut, din varii motive am intarziat cu plata ratelor si mi-a fost reziliat contractul. Am platit in noiembrie anul trecut suma care mi-a fost solicitata (5500 ron). De atunci si pana in luna mai am sunat cel putin o data pe luna si de fiecare data mi s-a spus ca am plus pe contract, sa stau linistit. La jumatatea lunii mai, tot dupa un telefon dat de mine aflu ca pentru activarea contractului trebuie sa mai platesc 3760 ron, si sa fac din nou inspectia de risc. Asta ar fi cum ar fi, cu toate ca nu inteleg de ce nu mi-au activat contractul in noiembrie. Ce mi se pare mai aiurea este ca dupa ce am platit si suma asta, am facut inspectia si asa mai departe, luna aceasta am primit facturile,dupa cum urmeaza: factura casco, o factura de aproape 400 ron- daune interese si , surpriza , o factura pe care alaturi de rata este trecuta o suma de 561 ron "penalizari pana la 2010-6-8". Acum incerc de o saptaman sa primesc un raspuns de la ei de ce trebuie sa platesc eu faptul ca ei nu si-au facut datoria, si sunt evitat efectiv. Azi am sunat si mi s-a spus sa revin dupa 10 minute pentru a vorbi cu persoana care se ocupa de dosarul meu. Dupa 10 minute am sunat si desi am auzit "centralista" spunandu-i pe nume ca este cautata de mine, a revenit sa-mi spuna ca nu este disponibila si ma suna ea cand va putea. Asta depu ce atunci cand am primit facturile si am sunat imediat mi s-a promis un raspuns pana cel tarziu a doua zi la amiaza. Unde dumnezeu ma pot adresa, pentru ca asta este bataie de joc, dupa parerea mea.