Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
care este procedura de comunicare a amenzii in cazul in care nu ti-ai platit rovigneta si ai fost filmat cu camerele de luat vederi,de pe drumurile nationale?
Se poate depune dosarul si in alta parte ?
La care din cele doua masini pot recupera taxa de poluare ?
Multumesc anticipat !
@Serban2011
Faceti o cerere catre Serviciul de inmatriculari si solicitati inmatricularea fara plata taxei. Cu dovada raspunsului lor negativ, ii actionati in contencios administrativ. In timpul procesului puteti obtine numere provizorii, dar, daca se respinge actiunea, trebuie sa achitati taxa ca sa puteti inmatricula autovehiculul. Daca se admite actiunea, cu hotararea jud. def. si irevoc. il inmatriculati fara plata taxei.
Pt faza din instanta angajati un avocat cu experienta in domeniu.
Succes!
Buna ziua,
Revin cu un update si totodata cu o rugaminte: Mi s-a deschis dosarul si va trebui sa ma duc sa ridic acel certificat de grefa. Eu fiind din Bucuresti si ca sa nu fac doua drumuri, puteti sa-mi spuneti daca cele 2 timbre necesare certificatului de grefa le pot cumpara din Ramnicu Sarat sau este musai sa le iau din Bucuresti? Pe site-ul lor am vazut ca trebuie sa achizitionez 2 timbre: unul judiciar de 0,15 ron, iar celalalt este pentru o taxa de timbru de 2 ron, insa nu scrie unde anume se platesc...
Va multumesc mult!
din cate am inteles e ca la loto si judecatorul e cel care decide.
unii zic ca da altii ca nu...
in fine acum tot ce imiu ramane de facut este sa caut un avocat ncare a mai castgigat cate un proces cu taxa auto...daca a-ti putea sa ma ajutati cu ceva.....
am actele la RAR facute dar nu am calculuol de la fisc
trebuie si ala facut??