Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Conform Codului Muncii o angajata daca a stat in CIC pana la 2 ani are dreptul, ca atunci cand se intoarce la serviciu, la o perioada de readaptare de pana la 6 luni; perioada in care angajatorul nu are dreptul sa o concedieze. Corect? Dupa logica mea, aceast articol se aplica si in cazul in care angajata sta in CIC pana la 3 ani (copil cu handicap), dar am nevoie de un cadru legal pentru a sustine aceasta logica. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc mult!
Buna ziua,
Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta. Stau la bloc iar contorul de gaze este pe casa scarii; acum cateva zile am simtit miros de gaze cand intram in casa si am chemat pe cineva de la Distrigaz sa imi rezolve problema. Domnul care a venit a sesizat o fisura la teava de pe casa scarii care imi intra in contor - nu la teava care iese din contor si imi intra mie in casa - si mi-a oprit gazul. De asemenea mi-a sugerat sa chem o firma autorizata care sa imi rezolve fisura din teva si apoi o sa am din nou gaze. Am facut asa cum m-a sfatuit dl de la Distrigaz si am vb si cu dna. administrator care mi-a spus ca Asociatia de Locatari va suporta cheltuielile. Acum, dupa ce am rezolvat problema si am cheltuit 250 lei dna. administrator mi-a spus ca s-a interesat si ca nu este treaba Asociatiei ci este teava mea si eu trebuie sa suport cheltuielile. Domnii de la firma autorizata au fost de parere ca factura o sa o plateasca Asociatia si, prin urmare, au facturat cu datele Asociatiei de Locatari. Intrebarea mea este urmatoarea: sunt indreptatita sa imi recuperez banii de la Asociatie?
Daca nu vorbeam cu dna. administrator inainte si nu ma asigura ca imi va plati cheltuielile, ma intelegeam eu intr-un fel cu cei de la firma si imi rezolvau problema cu 20 de lei si nu-mi mai faceau factura. Va rog sa ma ajutati.
Multumesc!