avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate erikandrei

Activitate erikandrei

Buna ziua,m-ar interesa daca expertiza grafologica este considerata ca proba in instanta,daca se poate trimite in judecata pe marginea doar unei probe de scris.Multumesc.
cat costa succesiunea?
deci mai am o sansa,multumesc mult!
în cazul asta,nu pot decat sa astept sa vad cum altcineva va beneficia la un moment dat de munca mea,eu avand doar 8% din partea mamei
si daca tatal meu moare pana se împlineste termenul,poate beneficia de actul facut?
nu mai este valabila legea cu privire la faptul ca nu se poate înstraina 10 ani de cand a cumparat o?e vorba de legea 112.
as dori foarte mult sa ma ajutati,locuiesc intr o casa cu tatal meu care a ramas proprietar in urma decesului mamei,nu s a facut succesiunea,suntem 3 copiii dar doar eu locuiesc cu el impreuna cu familia mea,tatal meu vrea sa doneze partea luyi altui copil care nu sta cu noi,nu a contribuit cu nimic la intretinerea casei,mentionez ca aceasta casa a fost cumparata in rate de la icral cu legea 112 si au trecut 2 ani de cand a achitat o.poate sa faca lucrul asta?legea ii permite sa si doneze partea daca au trecut 2 ani de cand a terminat de achitat?multumesc anticipat.