Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Daca exista posibilitatea impacarii eu zic ca la primul termen sa amanati pe motiv ca vreti sa va angajati avocat si eventual ca nu sunteti de acord cu divortul.
Onorariile sunt confidentiale, difera de la avocat la avocat si in functie de complexitatea cauzei...Nu veti afla prea multe pe site despre asta...
Sincer, la un onorariu de 1100 RON, din care avoactul dupa ce plateste taxele la stat si Barou,ramane cu cca 600 Ron ,nu stiu de ce, dar nu ma mira ca va schimba regula jocului...si inteleg ca vreti partaj si divort...si inteleg ca nu se poate rezolva la primul termen, ca sotul nu prea vrea...
mai aveti in vedere ca o femeie de serviciu care vine odata la doua saptamani e platita cu taxe( daca le plateste) la cca 150 lei..pt 3-4 ore...
Dureaza si va costa mai putin.
In alta ordine de idei daca lucrurile nu mai merg, mi se pare firesc sa divortati onorabil si elegant, la fel cum v-ati si casatorit.
Cel mai indicat ar fi sa divortati pe culpa comuna si sa incheiati tranzactia la prim termen de judecata , daca sunteti ambii de acord atat cu divortul cat si cu partajul.