avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Activitate gabi10k

Activitate gabi10k

Buna ziua,

Acum cateva saptamani mi s-a furat portofelul cu buletinul in el. Am fost la politie si l-am declarat furat urmand sa ma intorc dupa dovada pentru eliberarea unuia nou. Agentul la care am declarat furtul mi-a spus sa revin dupa vreo doua trei zile la orice ora pentru dovada. Am revenit dupa doua zile si mi s-a spus ca nu e gata si sa revin in zilele urmatoare. Am revenit intr-o duminica, au cautat dovada, nu au gasit-o si mi s-a spus sa revin maine (luni) intre orele 8.00-16.00. Am revenit luni la ora 15.00 si mi s-a spus sa revin in alta zi intre orele 8.00-10.00, de data asta nu au mai cautat nimic.

Am mai avut nevoie la un moment dat de o dovada de la politie acum ceva vreme pentru un caz in care mi s-a spart masina. La fel, m-au chemat oricand dupa 2-3 zile, si am revenit dupa vreo 3 zile seara pe la ora 8 si mi-au dat dovada.

Din cauza ca nu am buletin/dovada, niciun alt act nu imi poate fi eliberat, nu pot sa imi fac un card nou... nimic.

Intrebarea mea este care este durata maxima de eliberare a acestei dovezi si ce pot sa fac sa-mi elibereze mai repede aceasta dovada?