avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... dovada politie furt buletin
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

dovada politie furt buletin

Buna ziua,

Acum cateva saptamani mi s-a furat portofelul cu buletinul in el. Am fost la politie si l-am declarat furat urmand sa ma intorc dupa dovada pentru eliberarea unuia nou. Agentul la care am declarat furtul mi-a spus sa revin dupa vreo doua trei zile la orice ora pentru dovada. Am revenit dupa doua zile si mi s-a spus ca nu e gata si sa revin in zilele urmatoare. Am revenit intr-o duminica, au cautat dovada, nu au gasit-o si mi s-a spus sa revin maine (luni) intre orele 8.00-16.00. Am revenit luni la ora 15.00 si mi s-a spus sa revin in alta zi intre orele 8.00-10.00, de data asta nu au mai cautat nimic.

Am mai avut nevoie la un moment dat de o dovada de la politie acum ceva vreme pentru un caz in care mi s-a spart masina. La fel, m-au chemat oricand dupa 2-3 zile, si am revenit dupa vreo 3 zile seara pe la ora 8 si mi-au dat dovada.

Din cauza ca nu am buletin/dovada, niciun alt act nu imi poate fi eliberat, nu pot sa imi fac un card nou... nimic.

Intrebarea mea este care este durata maxima de eliberare a acestei dovezi si ce pot sa fac sa-mi elibereze mai repede aceasta dovada?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:36, 6 Iulie 2010
Dovada trebuia sa va fie inmanata,dupa terminarea cercetarilor si pentru intarzierea si neajunsurile pricinuite mergeti in audienta cu un meoriu la seful politiei respective,rugandu-l sa intervina pentru eliberararea dovezii
sau si mai usor. Mergeti la serv de evidenta al persoanei, il declarati pierdut si intocmiti altul.
maglas a scris:

sau si mai usor. Mergeti la serv de evidenta al persoanei, il declarati pierdut si intocmiti altul.

Cam nu se poate,pentru ca dat o declaratie in care initial a aratat altceva.
In opinia dvs,care dintre declaratii ar trebui avuta in vedere,pentru ca neaparat una dintre acestea nu este reala.
In mod cert daca se declara pieduta CI,exista o cale mult mai lesnicioasa,dar user-ul a ales calea sinceritatii si a corectitudinii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie furt acte AdeMaria93 AdeMaria93 Buna seara.In urma cu 2 saptamani mi s-a furat portofelul,in care aveam printre altele si buletinul.Am declarat furtul la o sectie de politie.As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Declarare furt acte identitate Marie_Ann Marie_Ann Buna seara, revin la dumneavoastra cu o problema din pacate. In seara aceasta in jurul orelor 17-18 mi s-a furat portofelul cu toate documentele(carte ... (vezi toată discuția)
Furt buletin urgent emy2001 emy2001 Cand e sa ai ghinion parca toate iti merg pe dos.Asera mi s-a furat portofelul in care aveam 200 ron si ceva maruntis dar mai grav aveam buletinul in el.Va rog ... (vezi toată discuția)