avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate mishu83

Activitate mishu83

Ce drepturi are un urmas al unui beneficiar al legii 189/2000. Mai are dreptul de reducere totala a abonamentului la Romtelecom? Va multumesc!
Răspuns la discuția Amenda Politia Comunitara
Multam fain!
Răspuns la discuția Amenda Politia Comunitara
Ok, dar in cazul meu, nu l-am semnat si nu l-am luat in 14.08, si mi-a venit prin posta in 22.08, cele 5 zile calendaristice se calculeaza din 22.08?
Răspuns la discuția Amenda Politia Comunitara
Am inteles, dar cu cele 15 zile de contestatie, cum se calculeaza, lucratoare ? calendaristice ? de la data primirii amenzii ? sau de cand am luat-o la cunostiinta, adica de cand mi-a venit acasa prin posta ?
Răspuns la discuția Amenda Politia Comunitara
Asta e si una din probleme ca fiind la prima abatere, prima problema cu Politia Comunitara, in loc de avertisment mi-au dat direct amenda.X-(
Am oprit intr-o statie de taxi in data de 14.08.2010 si la iesirea dintr-o farmacie 2 politisti comunitari imi completau procesul verbal de contraventie. Desi in statie mai erau locuri libere pentru taxiuri. Nu am semnat procesul verbal, pentru ca nu stiam ca e statie de taxi, statia respectiva amenajandu-se recent. Pe proces scrie ca pot face plangere in decurs de 15 zile (calendaristice sau lucratoare?, din data de 14 sau de cand l-am primit acasa prin posta? ). Adresa o am in Timisoara dar lucrez in Resita. Pentru motivul ca nu l-am semnat am primit amenda ? Ca pe procesul verbal scrie si avertisment. Sunt la prima abatere de genul asta si nu era normal sa mi se de-a avertisment. E prima oara in viata cand am de-a face cu autoritatile si habar n-am cum sa procedez. Multumesc
Multumesc de raspuns. Si cam cat ar dura pana ar devenii treaba oficiala? Ma puteti tine la curent?
Asta am gasit si eu. Dar ma intereseaza daca legea e intrata in vigoare si daca se aplica retroactiv.
Nu, e o lege care se refera la contractele de internet, telefonie. O lege noua.
Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor inainte de termen) pot rezilia contractul?? Legea se aplica retroactiv? In contract scrie ca trebuie sa platesc despagubiri in cazul in care renunt la contract inainte de termen.