Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
daca anterior de introducerea cererii pt somatie la plata am făcut o convocare la conciliere, tot cu plic returnat cu mentiunea societate desfiintată, dar debitoarea s-a prezentat in instantă fiind citată la acea adresa care figura ca firma s-a desfiintat, pot depune ca proba hotărirea din care reiese că debitoarea a fost citată cu acele date spuse de noi si s-a prezentat la proces?
care este art din lg.64/2005 prin care pot face cerere de faliment al debitoarei?
Prin doua hot ale trib x este obligat sa plateasca suma de… este inscrisa somatia, am dovada, incepe executarea, x introduce o contestatie la executare, plateste o cautiune si i se aproba suspendarea executarii. Acelasi registrator de la of. de cadastru care a inscris somatia ii da un act in care scrie ca nu exista sarcini inscrise pe numele sau imobilul lui. X vinde apart fratelui sau. Intre timp se termina procesul cu contestatia la executare care ii este respinsa ca nefondata. Executorul ma anunta ca nu mai are ce executa ca x a vandut imobilul…..
Cand a facut contestatia la executare, x introduse si contestatii in anularea hotararilor pe motiv ca nu a fost legal citat. Hot trib sunt casate, se rejudeca fondul…la unul din dosare x iar este obligat sa plateasca suma de….celalalt este inca pe rolul instantei…..
Pana au fost casate hot trib am introdus o act pauliana si am cerut revocarea contr de vanz cumparare….actiune respinsa ca nefondata…acum eu vreau sa fac apel…. Insa ce sanse am daca nu mai am nici titluri executorii valabile….??????????
Salut.
Sunt administratorul unui bar. 2 angajati Coca-Cola au luat din bar, fara voia mea, aparatura electronica in contul unei datorii a mea catre firma Coca-Cola (se pare ca au fost pusi de directorul local al Coca-Cola). Bunurile mele au fost duse in depozitul Coca-Cola. Ulterior cei 2 angajati ai Coca-Cola, prin presiuni si intimidari, mi-au fortat angajatii sa semneze 2 procese verbale prin care imprumutau, respectiv restituiau bunurile mele. Am depus plangere la politie pentru furt.
Intrebare: Pot actiona Coca-Cola in justitie pentru daune morale? Ce sanse de succes am si pentru ce suma (mentionez ca nu am putut organiza 2 evenimente si datorita acestui fapt s-a compromis si organizarea Craciunului si Revelionului, din acesta cauza si datorita faptului ca nu mai mi se aduce marfa fiind aproape in faliment)?
Cunoasteti vreun avocat supercompetent care sa ma reprezinte cu succes, fiind retribuit dupa castigarea procesului ?