avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate cristina 33

Activitate cristina 33

Răspuns la discuția mutare temporara
Eu am inteles ca daca primarul vrea poate sa faca oricand reorganizarea institutiei.Exista un termen sau un nr.de cate ori sa reorganizam institutia? Nu am citit asta.Primarul considera ca trebuie de 5 ori/an ,se reorganizeaza primaria de 5 ori . Corect?Daca mai are si majoritate in Consiliul Local e ca si aprobata.ANFP nu cred ca ar avea ceva de obiectat.Parerea mea.
Răspuns la discuția politisti detasati
Nu se stie inca nimic concret.Zvonurile ar fii ca lasa la latitudinea primarilor,dar nu mi se pare corect.Sa fie ceva pe plan national nu preferential.Si apoi daca te pune sa alegi ori/ori eu cred ca toti politistii vor alege cariera militara,pentru ca daca nu, ar insemna sa renunte la solde si alte sporuri salariale.Deocamdata nimeni nu vrea sa isi asume responsabilitatea mai ales dupa schimbarile la nivel central.Blaga fiind mai vechi inclina balanta pentru politisti.Acum,cel nou vrea sa ii ajute cu ratele la banci dar de prelungire nu stiu daca poate.Mai mult sunt functionari care ,poate pe buna dreptate nu sunt de acord ca acei colegi detasati sa aiba statut special desi activitatile pe care le desfasoara in cadrul SPCLEPurilor sunt identice.Poate stie altcineva mai multe.Daca e cum se aude ca la anul se fac din nou restructurari in administratie va dati seama ca vor sari functionarii cum sa tii un politist cu 15 mil/luna si sa renunti la functionarul cu 5mil/luna.Cum ramane cu economia?Oricum nu ne asteptam la nimic bun.
La concurs nu trebuia sa fie prezenta si o persoana din cadrul prefecturii sau consiliului judetean care sa verifice daca au fost respectate conditiile de participare?
Răspuns la discuția mutare temporara
In 2011 sunt sigura ca se vor face din nou reorganizari si bineinteles se vor muta din nou functionarii pe statul de functii ,in functie de...necesitati
Răspuns la discuția mutare temporara
,,În cazuri temeinic justificate, mutarea se poate dispune motivat de conducătorul autorităţii sau instituţiei publice, cu repartizarea postului corespunzător funcţiei deţinute de funcţionarul public. ,,
Răspuns la discuția mutare temporara
In institutia noastra functionarul a fost mutat cu post cu tot dintr-un compartiment in altul ,invocandu-se reorganizarea, prin dispozitie de primar.Este corect?
Răspuns la discuția redistribuire
Multumesc!:)
Discuție redistribuire
Cum se face redistribuirea intr-o functie de conducere? In ce conditii?
Infiintezi un post si apoi redistrubui?Se face prin concurs sau daca ai detinut functia in trecut te poate pune primarul din oficiu in functie?
Răspuns la discuția numirea functionarilor publici
Mda!Cam asa ceva.=D>
Si modelul de stampila,cu dimensiuni.(asa procedam noi).