avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate LEX PROFESIONAL CONSULTING

Activitate LEX PROFESIONAL CONSULTING

Daca este vorba doar de onorariu de succes sa vedem unde si cum a fost succesul .
Fara receptia lucrarii in instanta pierdeti, sau veti cistiga dupa un lung proces cu expertize tehnice de specialitate.
Mediatorul nu suplineste lipsa procesului verbal de receptie
Răspuns la discuția Refuz inmanare facturi
Care este motivul pentru care trebuie refacute facturile
Răspuns la discuția Contract prestari servicii
Aveti dreptul sa-l convocati la o anumita data pentru receptia lucrarilor, cu aceasta ocazie fiind consemnate opinia fiecarei parti, daca refuza sa se prezinte este evident ca incearca sa se sustraga receptiei lucrarii pentru a nu plati .
In acest caz aveti voie conf. codului civil sa procedati la autoreceptie .
Înca nu a explicat nici un madiator concret cum poate fi sedinta de informare gratuita, sub toate aspectele ce presupun sedinta de informare .

Si, care este raspunderea mediatorului in raport de actul sau de mediere, rezultatul medierii daca e lovit de nulitate relativa sau absoluta din culpa sa .- culpa sa fiind generata de n situatii .

Sa disutam concret .
Distractiv alternativele la medierea unei concedieri, dar este deja concediere, un angajator daca era cazul, aplica toate aceste solutii, poate s-a saturat de un angajat care îi produce prejudicii .
Cred ca nu s-a luat în vedere realitatea sociala, relaţiile, raporturile ce exista în general între angajat - angajator în România .
Succes la medierea personalitătii şi orgoliului uman
Presupun ca sedinta de informare este gratuita, atunci cum se va realiza sedinta de mediere cu ambele parti implicate, cum va fi prezenta partea opusa din conflict la sedinta de mediere.
Termene, convocare etc. si presupun ca gratuit, deci de unde celeritate si subscriu ca sunt dispoziţii legale in care anumite acte se atacă intr-un anumit termen, iar daca procedura de informare se prelungeste se trece de termenul legal

Un alt aspect, cum se poate face in concret sedinta de informare, sau chiar medierea ( ceea ce presupune dreptul de negociere) cu instituţiile publice si locale, cine din aceste intitutii îşi va angaja raspunderea sa medieze ( avand in vedere ca il poate " media " Curtea de Conturi ulterior ) .

ªi o întrebare retorică şedinta de informare de la A la Z până la eliberarea procesului verbal este gratuită ?
Important întâi este motivele concedierii si dacă s-a îndeplinit procedura prealabila .
Răspuns la discuția Hotarare AG vs CE
Hotărârea AG se pune in practica, dacă aceasta încalcă normele legale trebuie, trebuia atacată . CE nu poate modifica sau completa o hotărâre AG .
Vointa partilor NU este mai presus de lege, este doar legea partilor care trebuie sa fie conform cu legea si bunele moravuri etc. Un pic de drept