avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate Olga67

Activitate Olga67

O firma cu datorii la banca ,datorii pe care nu le mai poate plati din motive obiective,poate vinde un teren din patrimoniul (terenul nu constituie garantie pt imprumut)sau ,fara a putea fi acuzata in instanta de instrainare cu rea credinta,pentru a evita executarea?
Răspuns la discuția Dupa partaj
multumesc pt raspuns!
Discuție Dupa partaj
Intrebare:sotul meu este administrator la o firma cu multe datorii la banci,datorii pe care nu cred ca le va vai putea onora in conditiile crizei financiare.Eu doresc sa intentez proces de divort.Dupa partaj,bancile se vor mai putea ,,atinge'' de bunurile mele mobile si imobile?Mentionez ca eu nu am avut nici un rol in firma.
Exista un plafon al datoriilor unei firme pana la care sau de la care se poate cere intrarea in insolventa?Exista cumva o ordonanta data de curand in acest sens sau nu sunt bine informata?
Va salut si va multumesc anticipat pentru raspuns.Intrebarea mea este daca se mai poate cere intrarea in insolventa a unei firme daca a inceput procedura de executare silita.
Buna seara.Va rog sa ma lamuriti daca se poate intr-o problema:este legal ca o banca sa-mi blocheze si sa-mi retina bani de pe cardul de salariu pentru un credit al firmei la care sunt actionar?Mentionez ca sunt salariat la alta societate,salariul provine de acolo.