avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dupa partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dupa partaj

Intrebare:sotul meu este administrator la o firma cu multe datorii la banci,datorii pe care nu cred ca le va vai putea onora in conditiile crizei financiare.Eu doresc sa intentez proces de divort.Dupa partaj,bancile se vor mai putea ,,atinge'' de bunurile mele mobile si imobile?Mentionez ca eu nu am avut nici un rol in firma.
Cel mai recent răspuns: Olga67 , utilizator 16:35, 27 Iulie 2010
banuiesc ca partile sociale ale firmei se vor acorda sotului de catre instanta de judecata. in concluzie, nu veti raspunde dv., dupa partaj, pt datoriile firmei. mai mult, e posibil ca nici sotul dv. sa nu raspunda cu bunurile proprii ale lui ...
multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine preia creditul sotului daca acesta a fost contractat inainte de casatorie? minouche minouche Sotul meu a decedat.Are doua credite neachitate contractate inainte de casatorie.Are 2 copii din alta casatorie mostenitori.Avem 2 imobile in comun cumpmarate ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor kristalluck kristalluck buna ziua ,as avea si eu 2 intrebari.nr 1 am 2 credite de nevoi personale ,sunt in clar ca nu ma pot atinge baietii rai de la banca atata timp cat nu am bunuri ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate restituire credit ipotecar udangiu udangiu Credit ipotecar cu ipoteca pe un teren intravilan, cei care au creditul sunt si asociati la propria societate comerciala care le asigura un minim necesar ... (vezi toată discuția)