avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters160082

Activitate ContSters160082

Răspuns la discuția Testament
"toate bunurile mele mobile si imobile" aici intra si banii cash ?!! , ma rog cont bancar...
Discuție Testament
In cazul in care este facut un testament la notar, acolo s-a trecut clar:...toate bunurile mele mobile si imobile...intre timp persoana a intrat in posesia unor drepturi banesti conform Legii 247/2005. Testamentul acopera acesti bani?!!
Persoana nu are copii, sot, frati, parinti in viata.
Răspuns la discuția Autorizatie de constructie
deschiderea e cam 13 m liniari
Sunt angajata cu caret de munca din ianuarie 2007, acum sunt insarcinata in 6 luni si 3 saptamani si am avut nevoie de concediu medica de urgenta, am stat si internata o perioada,.... imi poate afecta asta cu ceva indemnizatia de pt cresterea copilului?!!
In conditiile in care sunt angajat cu Carte de munca si in acelasi timp am si o Intreprindere individuala, la aceasta din urma mai trebuie sa platesc Contributii sociale de pensii, somaj si sanatate ?!!!
Răspuns la discuția Autorizatie de constructie
m-am interesat poate construi undeva la 15% din suprafata ca amprenta la sol ar veni undeva la 65 mp,....ceea ce cred ca e in regula....
Răspuns la discuția Autorizatie de constructie
Terenul este in intravilanul orasului Iasi,....este zona de case.!!! cu toate utilitatile
... am vandut un teren de 430 mp in intravilan acum 1 an de zile, iar acesta zice ca nu poate construi pe el,.... am vreo vina eu acum?!! ma poate acuza de ceva ?, se poate anula Contractul de vanzare cumparare?!!!...va rog un raspuns.
In cazul in care o persoana in varsta are de primit conform Legii nr 247/2005 despagubiri in numerar si Actiuni la Fondul Proprietatea, iar aceasta ne-a facut noua un Testament prin care e stipulat: "toate bunurile mele mobile si imobile" inclusiv despagubiri banesti conform legii nr 247/2005...In cazul decesului cum intram in posesia despagubirilor, respectiv Actiunilor la Fondul Proprietatea?!!. mai ales ca acum e in vigoare OUG NR 62/2010, prin care se spune ca se suspenda timp de 2 ani plata despagubirilor in numerar, se poate opta numai pt conversia in actiuni la FP. Astept un raspuns ! Va multumesc!