avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate expertforex.ro

Activitate expertforex.ro

Buna ziua ,

Daca sunteti amabili asi dori sa ma lamuriti intr-o privinta :
Am cunoscut o fata in varsta de 16 ani si 7 luni la momentul respectiv (atunci am si dizvirginat-o),intre timp ea a implinit 18 ani si 2 saptamani si nu mai suntem impreuna iar pariniti ei au inceput indirect sa ma ameninte cu politia ca am profitat de fata lor .
Atunci cand am cunoscut-o era la parintii ei in Italia unde am stat si eu impreuna cu ei 7 luni ,timp in care nu m-au agreat deloc ,drept pt care am plecat in Romania si am chemat-o pe ea alaturi de mine cu tot cu scoala , Ea a venit la mine cu acordul parintilor in aceasta vara si a locuit la mine 2 luni si un pic ,dupa nu ne-am mai intels si i-am cerut sa se mute cu gazda(zis si facut ) .Acum parinti incep ei se leaga de mine spunand ca daca a venit la mine suntem ca si luati ,deci casatoriti ,si ca am profitat de fata lor in conditiile in care eu nu am facut nici o promisiune de casatorie ,decat ne-am facut planuri de viitor ca orice indragostiti.
De asemenea se poate dovedi ca eu am intretinut relatii intime cu ea inaninte de 18 ani daca intre timp a indeplint varsta .

va multumesc pt timpul acordat
cu consideratie
compania este cu sediu principal in bulgaria si cu birou de 3 ani si in bucuresti
activitatea o desfasor de anul acesta din mai ca persoana fizica de acasa ,, ei imi platesc lunar comisionul ce-mi revine din tranzactiile clientiilor pe pe care i-am adus
comisionul imi este pus pe un cont de tranzactionare deschis pe numele meu ,la fel cum au si clientii numai ca ei investesc bani ,, eu insa ii primesc
de fapt am acelasi statut ca si un client ( pot sa tranzactionez etc ) numai ca eu primesc niste bani de la ei in plus luna de luna sub forma de comision
iar la sfarsit de an imi opresc 10% pe tot comisionul facut pe anul in curs cota de l impozit.in bulgaria , urmand sa-mi dea ceva la mana ca sa platesc diferenta la noi in romania de 6 %
am un back office de la ei prin care vad situatia mereu si la sf de luna cand imi primesc comisionul in platforma de tranzactionare ,dau retragere in contul meu bancar
intrebarea mea este daca trebuie sa platesc si cas etc...

va multumesc anticipat !

am un contract de ib cu o companie ce tranzactioneaza pe piata forex(piata valutara) ,mai exact primesc un comision pentru fiecare client adus in companie
imi puteti spune care sunt atributiile mele fiscale la sf de an !? si daca treb sa platesc cas etc,,,

va multumesc anticipat ,