Daca sunteti amabili asi dori sa ma lamuriti intr-o privinta :
Am cunoscut o fata in varsta de 16 ani si 7 luni la momentul respectiv (atunci am si dizvirginat-o),intre timp ea a implinit 18 ani si 2 saptamani si nu mai suntem impreuna iar pariniti ei au inceput indirect sa ma ameninte cu politia ca am profitat de fata lor .
Atunci cand am cunoscut-o era la parintii ei in Italia unde am stat si eu impreuna cu ei 7 luni ,timp in care nu m-au agreat deloc ,drept pt care am plecat in Romania si am chemat-o pe ea alaturi de mine cu tot cu scoala , Ea a venit la mine cu acordul parintilor in aceasta vara si a locuit la mine 2 luni si un pic ,dupa nu ne-am mai intels si i-am cerut sa se mute cu gazda(zis si facut ) .Acum parinti incep ei se leaga de mine spunand ca daca a venit la mine suntem ca si luati ,deci casatoriti ,si ca am profitat de fata lor in conditiile in care eu nu am facut nici o promisiune de casatorie ,decat ne-am facut planuri de viitor ca orice indragostiti.
De asemenea se poate dovedi ca eu am intretinut relatii intime cu ea inaninte de 18 ani daca intre timp a indeplint varsta .