avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate sorin s

Activitate sorin s

Bună ziua,
recent am divorţat si urmează să mă separ de fosta soţie cît de curînd posibil. Apartamentul în care stăm a fost al părinţilor mei şi după un contract de uzufruct viager cu mama şi două moşteniri situaţia este astfel : eu 5,5/8 din apartament, ea 2,5/8 din apartament. Acum am fost dispus să-i cumpăr partea la valoarea pieţei care acum a ajuns pe la 35.000 pentru un apartament cu 3 camere la etajul 4/4. Ea nu este de acord pentru că doreşte bani pentru o garsonieră. Aceşti bani nu am cum şi nu vreau să i dau pentru că nu este corect. În acest caz eu sînt de acord să vindem apartamentul la terţi dar bănuiesc că ea va bloca vînzarea destul de mult timp pentru că la valoarea cerută de ea se vînd case cu teren. Cum credeţi că voi putea ieşi din această situaţie cît mai amiabil posibil şi mai rapid. Trebuie să menţionez faptul că nu este o persoană rezonabilă şi că îi convine situaţia prezentă de compromis.
Vă mulţumesc.