avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Activitate eledi

Activitate eledi

Răspuns la discuția reziliere contract de intretinere
Multumesc Smeagull pentru colaborare!
Totusi, intretinatorul executa acum, sa spunem, o parte din obligatiile sale. Dar noi vorbim despre perioada anterioara datei in care a fost dat in judecata cand el nu ii trimitea pachete, nu ii platea darile, nu ii cumpara lemne, etc. Singurele lui dovezi sunt declaratiile mincinoase ale martorilor. :-/
Răspuns la discuția reziliere contract de intretinere
Eu sunt avocatul intretinutei. A avut doi martori, din care unul a dat o declaratie destul de vaga, de aceea nu l-am mentionat. Sansele de a-l da din nou in judecata scad progresiv. A mai fost dat o data, femeia intretinuta s-a dus fara avocat. A doua oara, deja paratul era pus in tema. Acum ii trimite pachete batranei dar aceasta refuza primirea lor intrucat i s-a vorbit urat si a fost tratata cu lipsa de respect dupa facerea actului. Mi se pare aproape imposibil sa reuseasca ceva a treia oara. El deja isi preconstituie probe.
As vrea sa stiu cum pot obtine desfiintarea unui contract de intretinere din culpa intretinatorului. Sunt deja in recurs, el a adus doi martori care au spus ca l-au vazut venind incarcat cu sacose la intretinuta. Minte. Am inscrisuri in care rezulta ca intretinuta isi plateste singura curentul electric si alte mici cheltuieli. Am martor care a declarat ca individul nu vine aproape niciodata.La fond ni s-a respins actiunea, pe motivul ca martorii sai au fost mai credibili. Paratul este politist intr-un orasel de provincie si si-a cam aranjat probele. Multumesc !:help: