avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate nereis

Activitate nereis

Sunt angajată de o luna și jumătate și descopăr în fiecare zi câte ceva "interesat"!
As dori sa va întreb dacă este normal sa lucrezi două schimburi ca să ții locul colegului pentru a avea dreptul la concediu de odihna? Cel care vine din concediu trebuie să facă același lucru pentru un alt coleg s.a.m.d.!
Toate acestea din cauza ca angajatorul nu vrea să angajeze suficienți oameni!
Vă mulțumesc anticipat.

Răspuns la discuția Partaj
Buna ziua
Din cate am inteles da, stau impreuna! Femeia nu are posibilitatea sa-si cumpere o locuinta desi are un loc de munca! Fostul sot nici nu vrea sa o despagubeasca si sa ramana el cu casa dar nici partaj nu vrea sa faca! Despre ce restricitii vorbim cand stau impreuna? Am inteles ca acum nu foarte mult timp a fost semnata o petitie pentru protejarea femeii in caz de violenta in familie, ca s-a dat o lege! In ce fel o poate proteja statul ? Ma gandesc, ca sunt mii de astfel de cazuri in Romania si nu se face nimic! Femeia asta poate fi omorata de zece ori pana ca legea sa faca ceva! In momentul in care s-a facut divortul cei de la tribunal nu trebuiau sa aiba in vedere si aceste lucruri?Ce vor face dupa?
Discuție Partaj
Mama mea are o colega de serviciu care a divortat de curand! Femeia este disperata din cauza fostului sot care are probleme cu alcoolul si este si foarte violent ! Problema este ca nu vrea sub nicio forma sa faca partat cu fosta sotie, ca pe urma aceasta sa-si poata cumpara separat o locuinta !
As dori sa stiu ce se poate face in acest caz?
Răspuns la discuția Amenintata de vecin
Nu l-am batut la usa pentru ca avand si noi un copil cu 7 luni mai mare care face si el galagie cateodata! Am avut o discutie astazi extrem de aprinsa cu ei si , culmea spun ca nu au ce sa-i faca! Credeti-ma ca daca iti pasa de copil poti face multe sa-l linistesti ! Ideea este ca acesti oameni nu ne deranjeaza doar pe noi ci intreaga cladire! Inainte de copil au tinut in apartament un caine cat un vitel pe care au vrut sa-l tina si dupa ce s-a nascut copilul! Au inceput intr-o dimineata constructia unei custi cat o debara de mare in parcarea cladirii fara sa ceara acordul nimanui, care tot in acea zi a si disparut dupa ca un vecin de la parter a luat masuri ! Acum va puteti da seama cate cepe dau ei pe vecini !
Răspuns la discuția Amenintata de vecin
De acord cu dumneavoastra ca aceste ore sunt tarzii pentru somnul unui copil de un an si 10 lui dar cu fiecare om e diferit la fel si copiii! Copilul mue n-a trezit nici macar o noapte pe nimeni in toata aceasta perioada! poate va e greu sa credeti! Fiecare om isi are propriul ritm bilologic si oricat am incercat sa-i facem un program de somn nu am reusit inca de la nastere! Un an de zile nu am stiut ce inseamna o noapte dormita dar cu toate astea ne-am facut datoria de parinti si de vecini!

Multumesc, la fel va doresc si dumneavoastra! Referitor la izolatie fonica, ne-am gandit la asta fiti sigura dar blocul a fost imbracat complet cu rigips in interior din pacate ! Aici este vorba de bun simt si de cei sapte ani de acasa!
Buna seara,

Inca o data sper ca aici sa ma lamureasca cineva abilitat intr-o problema prin care trecem foarte multi dintre noi, cei care traim la bloc!
Locuiesc impreuna cu sotul si copilul meu in varsta de un an si zece luni intr-un imobil cu sase apartamente format din parter, etaj si masarda, eu locuiesc la etaj! In momentul cand ne-am mutat in bloc mai erau doua apartamente locuite, unul la parter si celalalt deasupra noastra! Initial vecinii de deasupra, caci despre ei este vorba au parut foarte amabili, zgomote normale de la ei ca de la orice apartament pana in momentul cand a aparut si un copil in viata lor si, ulterior... in viata tuturor locatarilor! Nu suntem absurzi si nici bolnavi psihic dar de cand s-a nascut acest copil nu mai avem liniste, acum are un an si trei luni! Problema nu este copilul ci parintii lui care l-au lasat sa planga in continuu si asa fac si in ziua de astazi fara sa le pese ca avem si noi copil sau ca si sotul trebuie sa mearga la servici! Au inceput si ceilalti vecini sa ni se destainuie ca sa spun asa ca si pe ei ii deranjeaza noaptea!Nu facem galagie, nu punem muzica, nu facem scandal si, de asemenea nu am mers niciodata la usa lor cand dimineata la ora 2 sau 3 cand incepe sa urle cate 10 minute fara sa fie alinat in vreun fel ! Copilul meu este foarte activ si extrem de vesel, doar o singura problema este, nu este genul care sa cada lemn de somn devreme seara ci in jur de ora 22, 22:30 si nu avem ce sa-i facem! Dupa un an si trei luni cat am suportat tot ce s-a putut m-am trezit acum trei zile la ora 22:30 cu vecina la usa si cu o gramada de amenintari , copilul meu face mereu galagie(rade si se joaca in timpul baite) la orele astea, ei culcandu-se la ora 21!
Acum vin si va intreb: ce putem face cu un copil care nu poate dormi fortat la ora 21? sa-i punem un caus in gura si sa-l legam de pat? Este absurd ce se intampla si dupa ce ca ne-am dat toata silinta sa nu deranjam pe nimeni am ajuns sa primim amenintari cu politia si sa ni se impuna un program de somn!
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția caine in apartament
Pentru dna dorina27
Cat de deranjant poate fi? Daca dumneata locuiesti la casa sau ai deja un caine in apartament e normal sa nu te gandesti la ce neplaceri creezi celor din jur! Locuiesc deocamdata cu parintii si la parter am niste vecini cu doi caini mari in apartament !Fara sa jignesc pe nimeni aici doar oamenii fara respect in primul rand pentru ei tin caini in casa! Au o mizerie de nedescris in casa si un miros sa nu mai vorbim! Va deranja plansetul copilului pe vecinii? Copilul e om in primul rand si in al doilea rand nu va plange 10-11 ani cam cat traieste un caine !
Urmeaza sa ne mutam in apartamentul proaspat achizitionat si de putin timp am constatat ca vacinul de deasupra noastra are un caine de talie mare care latra destul de mult! Eu si sotul meu ne face cu atat mai multe griji din pricina asta intrucat peste putin timp vom deveni parinti! Va rog sa ma sfatuiti cam ce ar trebui sa facem in caz ca vom avea probleme serioase in acest sens!
Discuție E-on gaz
As dori sa stiu unde as putea face o plangere pentru impotriva celor de la e-on gaz?
Răspuns la discuția plangere la e-on gaz
Nu este problema firmei intermediare! Problema este la insasi firma e-on gaz pentru ca ei au blocat dosarul din cauza plangerii facute si pentru ca au dat crezare reclamantului cum ca el este unui titular desi sunt in realitate 2 si ambii au drept de semnatura ! As dori sa primesc sfaturi doar de la persoane abilitate care sa ma poata sfatui corect ! Le multumesc si celorlalti isi dau cu parerea : )