Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
adeverinta de la fisc cu contraventii
dar sa nu uitam ca anul asta la interviu a fost si eseu ceea ce anul trecut nu era...deci chiar daca anul trecut o persoana lua peste 9 la interviu, anul acesta se poate sa fi avut mai mult ghinion astfel: i-a picat ceva destul de nasol la eseu, plus speta de etica unde trebuie sa ai si noroc de ea , mie de exemplu mi-a dat o speta foarte nasoala fara tenta juridica la care nici acum nu stiu care ar fi raspunsul corect.
prin asta se explica de ce o persoana a luat peste 9 anul trecut si acu 8 sau 7.
hope0022 a scris:
Am o rugaminte... Ma invart in jurul notei de 6,5 +/- 0,3 de cand dau acest examen. Cum sa fac sa depasesc impasul. Capul cred ca ma duce. Cei care ati trecut prin asta si acum ati reusit cum ati procedat... Sa nu imi spuneti mult citit si sacrificii ca pe astea lr cunosc
Mersi anticipat.
Familia nu m-a presat insa tot timpul mi-a spus ca sunt cea mai buna. Probabil pentru ca am facut sport de performanta si i-am obisnuit numai cu titluri de campioana ( nationala, balcanica, europeana si mondiala ). Si nu in ultimul rand, imi place la nebunie dreptul si nici nu am simtit efortul pentru ca imi doream tot timpul sa stiu mai mult si sa descopar cat mai multe. Si in final am convingerea ca daca este sa fie, va fi. Daca nu, nu. Spun asta pentru ca desi am fost campioana mondiala la atletism mi-am dorit enorm sa obtin si o medalie la Olimpiada. Insa nu am reusit sa ajung niciodata la Olimpiada, pentru ca un accident nefericit m-a scos din viata sportiva definitiv. Deci nu a fost sa fie.
Asa am procedat eu. Nu stiu cat te ajuta, insa sper sa iti fi facut analiza la rece, pentru ca tu stii cel mai bine ce nu a mers
Nu stiu ce zice Sergiu Bogdan, iti dau link-ul cu instanta de la curtea de apel brasov, intr-o speta unde INSTIGATORUL era sotul victimei ( dealtminteri autorul nici nu avea cum sa fie tot sotul victimei ) si a fost retinuta agravanta "asupra sotiei" Deci nu se retine doar in sarcina autorului cand este sot/ruda cu victima ci si in sarcina instigatorului, tocmai pentru ca este o circumstanta personala. In acest caz in sarcina autorului nu a fost retinuta circumstanta, dealtfel si imposibil pentru ca victima nu era bigama
[ link extern ] **