avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate mariaad

Activitate mariaad

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
ramonastreanga a scris:

buna, am nevoie urgent de legile de la organizare judiciara ,va rog ,sa mi le trimiteti si mie la adresa de mai sus,va multumesc

[ link extern ]
incearca aici.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
rya78 a scris:

Cu mare drag lila72. Sa ne fie de folos :)

Buna imi poti trimite si mie ,te rog frumos legile.Adresa este:ada_cimpoiesu@yahoo.com
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
DahliaNoir a scris:

ASBO a scris:

Cu P.P și O.J. ai terminat?


PP doar. OJ. in august..ca e mult de tocit pe de rost si n-am atat creier de pe acum :hammer:



te-ai apucat de pc,cum merge?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
blueyes09 a scris:

Mie nu mi se pare ca sunt multi inscrisi, ma asteptam la si mai multi sincer. In comparatie cu cei inscrisi la CA Suceava, pentru 3 posturi 123 de candidati.


dar cati inscrisi sunt?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Maryus_fzr a scris:

Te rog sa ma primesti si pe mine in acest grup de pe facebook ADMITERESNG :) MULTUMESC MULT
[/quot
si eu vreau:D.],numai ca nu gasesc ........
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
alinamirabelac a scris:

Ati aflat ceva daca dam dupa noul cod de procedura civila sau dupa vechiul cod eu cred ca logic este sa dam dupa cel nou


asa zic si eu am vazut ca la tematicile de la concursurile locale se mentioneaza ca se va da din codurile aflate in vigoare la data anuntarii concursului; oricum sper sa ma descurc la ex caci am de fiecare data senzatia ca nu mai stiu nimic din ceea ce am invatat pana acum,sa vad cum va merge inv la civil si organizare....Apropo de organizare aveti idee daca au aparut modificari si acolo?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
lloryshyka a scris:

Si mie mi se par greu de retinut #-o sa vedem ce zic ceilalti colegi...:-/

mi se par multe ,acum sa vdem ce spun cei care au mai dat

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Buna dimineata ,ma poate lamuri si pe mine cineva?In cazul art .209 ,alin3 CPP,tebuie sa stim chiar toate infr. respective,sincera sa fiu exista mari sanse sa nu le retin pe toate:O.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
anditaru a scris:

Din cauza emotiilor l-ai intrebat despre modificarea legilor care evident nu se vor schimba,despre modificarea si completarea regulamentelor tyrebuia sa intrebi,sa speram ca iti va raspunde in timp util despre tematica,sigur aceasta va fi schimbata fata de cea de anul trecut.Noul cod de proc. civ.are 1130 de art.deci cu aproximativ 400 de art.in plus fata de vechiul cod,acum sa speram ca nu toate art. in plus vor face parte din tematica noastra.

asta chiar o sa fie o problema,D-zeu cu mila, vom vedea ce ne asteapta:(
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
9iustitia a scris:

DahliaNoir a scris:

Eu cred ca la SNG o sa intre noul cod pt ca la SNG cer redarea articolelor intocmai (nu e ca la INM unde se mai pune in discutie si doctrina). La SNG subiectele sunt clare si formulate strict pe cod si nu lasa loc de interpretari doctrinare ca in cazul spetelor de la INM. .
Mai sunt 6 luni pana la examen..adica suficient timp pentru multe dosare pe noul cod.Apoi fix aparitia noului cod o sa genereze o situatie destul de haotica in instante si au nevoie de grefieri care sa stapaneasca bine noul cod.)e si motivul pt care s+a cerut sumplimentarea locurilor de anul asta.)
Stiu ca la un anumit moment cineva l+a intrebat pe dl Danilet daca la SNG intra noul cod si a raspuns afirmativ. Ingrijorarea mea este Regulamentul de ordine interioara care inca nu e modificat desi inevitabil o sa fie. Macar codul a intrat si mai avem 6 luni pana la exam...



Chiar nu stiu ce sa zic...Oricum eu o sa le trimit un mail si o sa va spun ce raspuns am primit.E foarte putin 2 luni sa inveti bine doua materii,tocmai de aceea ar trebui sa ne anunte tematica mai devreme.Ati citit careva noua procedura civila?Sunt multe modificari?
@mariaad,de ce sa nu ne bage in seama?!Doar au nevoie de candidatura noastra sa mai incaseze niste bani...:)


lumea oricum o sa candideze ,deci bani vor incasa=D>,tipic romanesc.