avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate altus

Activitate altus

si in acel 10% care il plateste sursa, ce intra? impozit/somaj/pensie? Am inteles ca sanatatea nu intra. Deci eu ar trebui sa platesc 6% impozitul si inca....sanatatea? care am inteles ca e 6,5% sau in cei 6% intra si sanatatea?

Apreciez enorm un raspuns. Multumesc
Răspuns la discuția Schimbarea prenumelui dupa sex
multumesc mult.
Buna, am un amic care este diferit, hermafrodit. parintii lui la nastere au decis ca e fata si i-au pus nume de fata. toti il stiu ca fiind baiat, orice doctor ar putea atesta acest lucru. Acum vrea sa isi schimbe numele si sexul din buletin...adica tot asa doar ca fara a-ul de la sfarsit. sa reprezinte si actele lui realitatea.
stiu ca exista aceasta clauza "l) cand persoanei i s-a incuviintat schimbarea sexului prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila si solicita sa poarte un prenume corespunzator, prezentand un act medico-legal din care sa rezulte sexul acesteia"

vreau sa stiu daca dureaza si costa mult astfel de proceduri? adica este nevoie de reprezentarea unui avocat pt aceasta hotarare judecatoreasca de schimbare a sexului in buletin? repet, e vb doar de buletin pt ca biologic asa este fara nicio operatie.

Multumesc anticipat.