avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate ecristina

Activitate ecristina

Răspuns la discuția mosteniri, proprietate
Multumesc!
Răspuns la discuția mosteniri, proprietate
si nu mai are al treilea copil nici o putere de a mai face ceva?
Buna ziua,
Am trei copii si un apartament cu doua camere. As vrea sa las apartamentul doar la doi copii. Ce fel de contract trebuie sa fac cu cei doi astfel incat cel de al treilea sa nu i poata da in judecata niciodata pentru partea lui de apartament.
Multumesc!
Discuție Pensia de boala
Buna ziua,

Mama mea are 55 ani, pe cartea de munca are 5 sau 8 ani vechime, a mai lucrat vreo 2 ani cu contract de munca in Italia si are hepatita C.
A facut tratamentul pentru hepatita C un an de zile cu interferon si ribavirina in italia si acum virusul este inactiv, viremia este negativa.
As vrea sa stiu daca isi poate face dosar de pensionare pe caz de boala, daca se incadreaza pentru a primi pensie de boala.

Multumesc

Discuție bilet la ordin
Sunt acuzat ca am girat un bilet la ordin pentru o firma, dar nu am girat cu nimic. Ce trebuie scris pe biletul la ordin, ca sa-mi dau seama daca pot fi acuzat ca persoana fizica?
Răspuns la discuția garantie neprimita
Multumesc
Răspuns la discuția garantie neprimita
ma gandesc ca cheltui mai mult decat am de primit si oricum pe ei nu-i mai intereseaza ca-i dau eu sau alti colegi in judecata. Daca ii dau in judecata trebuie sa depun dosarul la judecatoria unde am eu domiciliul sau in orasul unde are sediul firma? Multumesc
Se merita sa dau in judecata angajatorul (care a intrat in insolventa) pentru ca nu mi-a restituit garantia oprita (1200 lei ) la plecarea din firma? Am plecat din firma in august 2011 si au tot mintit ca ne dau banii, am facut reclamatii si la ITM, dar degeaba. Multumesc
sunt de acord cu perioada de proba, dar nu trebuia sa-mi schimbe functia in cartea de munca la 1 decembrie?
Sunt angajata la o firma din iulie 2010. De la 1 decembrie m-au facut sef de magazin, dar nu am semnat un act aditional pentru schimbarea functiei si marirea salariului, au spus ca mai intai trebuie sa stau 3 luni de zile in perioada de proba si apoi imi vor face actul aditional. Este corect? Mi-au spus ca daca dupa perioada de proba nu corespund functiei sunt obligati sa ma dea afara. Eu stiu ca la schimbarea functiei se face actul aditional si daca nu corespunzi trebuie sa te puna pe o functie mai mica, nu trebuie sa te dea afara.