avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate sori67

Activitate sori67

Răspuns la discuția cumparare teren pe numele mamei
Bun, am inteles.Dar....ma gandesc ca fiul meu (care acum a gatat scoala) nu trebuie sa justifice cumva banii cu care a cumparat terenul si respectiv a ridicat casa?
Răspuns la discuția cumparare teren pe numele mamei
Da, este unicul fiu.Problema este de fapt urmatoarea: noi(adica eu si sotul) avem un credit la banca si daca doamne fereste se intampla sa nu mai putem plati ratele, sa nu apara aceasta casa pe numele nostru.De aceea ne-am gandit sa cumparat terenul si sa construim casa ori pe numele mamei ori pe al fiului nostru (unicul).Deci nu vreau sa aparem noi ca proprietari.
Răspuns la discuția cumparare teren pe numele mamei
fiul e major
Răspuns la discuția cumparare teren pe numele mamei
Ar mai fi o posibilitate , sa cumpar terenul pe numele fiului (si viitoarea casa ce va fi construita).Ce presupune aceasta, ar fi mai simplu? Oricum mama sta cu mine in momentul de fata, deci nu se pune problema ingrijirii. Va trebui atunci sa faca fiul nostru un contract de intretinere pentru noi?
Vreau sa cumpar un teren si apoi sa construiesc o casa, dar as vrea sa -l cumpar pe numele mamei.Nu stiu ce contract pot face cu ea pentru a putea sa stam in acea casa fara a avea ulterior probleme de genul ,mostenire ,etc.Precizez ca am o sora; trebuie sa o chem sa faca renuntare la mostenire?( chiar daca casa va fi construita de mine).Trebuie sa faca mama eventual un testament in care sa se stipuleze ca dupa decesul ei casa ne va ramane noua?
Răspuns la discuția executare silita garant ipotecar
nu inteleg, cum am sanse mari sa se desfiinteze executarea silita pe calea executarii silite?
Răspuns la discuția executare silita garant ipotecar
da
pe scurt problema e urmatoarea: am garantat pentru cineva un credit la banca cu casa, persoana nu a mai platit creditul, iar din iunie 2011 (cand am aflat ca persoana resp.nu a mai platit ratele) am ajuns la o intelegere cu banca sa platesc o suma de 2000 lei/luna. Ceea ce am facut; acum am primit de la un executor judec.somatie (in 31.01.2013) sa platesc creditul, in caz contrar scoate casa la licitatie in 2 saptamani.Nu trebuia sa ma anunte banca de aceasta intentie a ei, in conditiile in care eu am fost de buna credinta si am platit de aproape 2 ani suma cu care au fost si ei de acord?
Răspuns la discuția Penalizari factura mobil
nu au trecut , peste vreo 2 luni , se fac 3 ani
Răspuns la discuția Penalizari factura mobil
nu este nimeni sa-mi dea un sfat?astazi m-au sunat si le-am spus ca avocatul m-a sfatuit sa nu le platesc acele penalizari, si au zis ca trimit dosarul la tribunalul Bucuresti.