avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ciumpylica

Activitate ciumpylica

Buna ziua,

Cu o saptamina in urma am trecut pe langa un TIR parcat, chiar in acel moment soferul autocamionului a deschis portiera , astfel mi-a indoit ambele usi si mi-a spart ambele geamuri.
Am fost impreuna cu soferul la politie, si-a recunoscut greseala, am facut proces verbal, dar se pare ca nu are RCA...acum, dupa o saptamina nu mai raspunde la nici un telefon, nu am cum sa dau de el...
Soferul este din alt judet si autocamionul este inmatriculat la fel in alt judet. Vreau sa-l actionez in judecata, imi puteti spune va rog de unde si cu ce sa incep?

Va multumesc
Buna ziua,

Am o intrebare legata de Legea 221/2009-Acordarea despagubirilor morale si materiale tuturor ce au suferit abuzuri in timpul regimului comunist:

Dupa ce tata a dat statul in judecata pentru bunicul meu, acum a primit sentinta finala: 25000 euro.
Cum si cand poate sa intre in posesia acestor bani? Trebuie el sa mai faca ceva sau doar sa astepte?

Multumesc