Cu o saptamina in urma am trecut pe langa un TIR parcat, chiar in acel moment soferul autocamionului a deschis portiera , astfel mi-a indoit ambele usi si mi-a spart ambele geamuri.
Am fost impreuna cu soferul la politie, si-a recunoscut greseala, am facut proces verbal, dar se pare ca nu are RCA...acum, dupa o saptamina nu mai raspunde la nici un telefon, nu am cum sa dau de el...
Soferul este din alt judet si autocamionul este inmatriculat la fel in alt judet. Vreau sa-l actionez in judecata, imi puteti spune va rog de unde si cu ce sa incep?
Buna seara !
Initiati actiune in instanta , vand in vedere constatarile efectuate de agentul constatator si mentionate in procesul-verbal ..... datele de identificare ale contravenientului le gasiti in procesul-verbal ....
daca aveti asigurare CASCO la masina va puteti repara avariile la asiguratorul dvs CASCO si acesta va face ulterior actiune in regres impotriva celui vinovat, dar daca nu aveti CASCO atunci ori il dati pe vinovat in judecata pentru a va plati avariile si in acest caz veti apela la o expertiza judiciara pentru evaluarea lor, ori va reparati avariile ( daca e urgent) la un service si va pastrati toate documentele de cheltuieli privind reparatia pentru a le recupera ulterior, tot pe calea unei actiuni in justitie, de la cel vinovat. Un avocat v-ar fi de mare folos !
Va puteti adresa si Fondului pentru Victimele Strazii, care va va despagubi. Recuperarea despagubirii de la conducatorul auto vinovat intra in atributiile Fondului.