avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate dannyelrus

Activitate dannyelrus

Răspuns la discuția Manager sau Director
Fisa postului nu este neaparat o delimitare.

Poate cineva pe acest forum sa imi dea un raspuns mai calificat in subiectul deschis de mine ... sau totul, pe forum, este la ''probabil'' ''relativ'' , etc.
Răspuns la discuția Manager sau Director
Asa cred si eu , insa as fi dorit un raspuns mai calificat, mai detaliat. Este cineva pe forum care intr-adevar stie sa dea detalii (nu este vorba de paronie, ceream doar o lamurire de la un specialist ... sau asa credeam .)
Buna seara,

as dori sa ma lamuriti care este diferenta intre Manager si Director ca si functie, responsabilitati, atributii , avand in vedere COR.

Multumesc.
In cat timp se poate da firma in judecata de la incetarea contractului de munca ?
Si daca banii nu sunt pusi in cont pe numele meu, cum se calculeaza dobanda ?
Precizez ca datorii eu nu am fata de companie.
Am doar un act additional din noe. 2014 pe 3 ani de zile in care firma se angaja sa-mi plateasca studiile la facultate .Firma a platit un an , iar anul acesta a refuzat sa imi mai plateasca scoala. Conform act aditional firma trebuie sa imi mai plateasca inca 2 ani de studii, daca a refuzat ce pot face ?
Buna ziua,
sunt angajat la o firma particulara din anul 2000, iar in anul 2004 luna martie am schimbat postul in functia de merceolog achizitii, drept urmare in decurs de un an de zile mi s-a retinut de catre firma o garantie de gestiune reprezentand un salar brut negociat. Acum vreau sa plec din firma si as dori sa imi spuneti daca este ok ca sa cer dobanda legala pentru banii retinuti, avand in vedere ca firma nu mi-a restituit inca garantia de gestiune.
Multumesc pt. raspuns.
Se poate imputa km parcursi chiar daca m-am deplasat doar pe traseul mentionat serviciu-domiciliu-serviciu ?
Nu era normal sa imi dea un avertisment inainte ?
In situatia mea sunt aproape toti colegii de serviciu, cu 2-3 exceptii ...
Buna seara,

timp de o luna m-am deplasat cu masina firmei pe ruta serviciu-domiciliu-serviciu in cursul saptamanii, iar in weekend masina a fost lasata in parcare la serviciu. Firma la care lucrez m-a anuntat ca trebuie sa dau o declaratie pt. a justifica deplasarea mea (masina are montat GPS de o luna si jumatate). Pana acum tot asa m-am deplasat si nu a fost problema. Acum din cate am inteles vor sa imi impute deplasarea cu 2,5 lei/km.In tot aceasta perioada foaie de parcurs a facut un coleg care era umbla cu ea numai in timpul orelor de lucru, iar km parcursi de mine sunt confirmati de el ca si numar, dar ca alta ruta. Ce trebuie sa fac pt. a fi in regula ?

Buna seara,
ce cai de atac am sau unde pot sa ma adresez in cazul in care nu sunt multumit de o hotarare judecatoreasca, chiar daca si la recurs nu s-a rezolvat mare lucru ?
Buna ziua.Va scriu din nou deoarece incerc sa ma apropiu de realitate ... Am sa va spun despre ce este vorba cu durere in inima :(( :
Anul trecut in 14 noiembrie 2009 tatal meu (pensionar de doar 3 luni) a fost omorat pe trecerea de pietoni.Fiul meu s-a nascut pe 07 noiembrie 2009, tatal meu urmand sa-l vada pe data de 15 noiembrie , dar nu a mai apucat ...:confused:Inca nu s-a eliberat certificatul medico legal desi au trecut 10 luni.De 2 saptamani am angajat un avocat care sper sa se ocupe de caz cu interes si sa fie corect.Am inceput sa demaram actiunea in instanta,deoarece vad ca se taraganeaza foarte mult cu certificatul medico legal.''INDIVIDUL''(ca sa nu ma exprim altfel) care l-a ucis pe tata lucreaza ca si agent de asigurari la o companie mare de asigurari din tara si stiu ca au avocati foarte buni. Acesta are asigurare CASCO si s-ar putea si de viata.In urma decesului tatalui meu a ramas mama (cu o pensie lunara de 400 ron, avand un apartament cu 4 camere de intretinut singura) si noi cei 5 frati toti majori ,fiecare cu familiile lor si cat de cat la casa lor(mai cu rate , mai fara... ca altfel nu se poate daca esti corect).Din discutiile cu domnul avocat am inteles ca ar fi bine sa nu cerem mult despagubiri materiale si morale,dar dat fiind ca ''INDIVIDUL'' scapa cel mai probabil cu o pedeapsa cu suspendare ,fiind la prima infractiune si avand si asigurare , as dori sa va cer parerea asupra sumei cat mai corecte pe care putem sa o cerem subliniind faptul ca : nimeni nu urmareste interesul material dintr-o astfel de situatie , dar nici sa-l lasi sa scape asa usor pentru durerea din sufletele noastre
Sper ca sineva sa citeasca mesajul si sa ne ajute sa ne lamurim...

Multumesc . :((