avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Manager sau Director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Manager sau Director

Buna seara,

as dori sa ma lamuriti care este diferenta intre Manager si Director ca si functie, responsabilitati, atributii , avand in vedere COR.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 1 Martie 2016
In opinia mea, nu exista diferente intre cele doua functii.
Asa cred si eu , insa as fi dorit un raspuns mai calificat, mai detaliat. Este cineva pe forum care intr-adevar stie sa dea detalii (nu este vorba de paronie, ceream doar o lamurire de la un specialist ... sau asa credeam .)
Dvs puteti sa credeti ce doriti, dar nu vad cum sa va dea detalii exacte despre cele doua functii ,atat timp cat nu avem legislatie expresa in acest sens.

Atat functia de manager,cat si cea de director sunt functii de conducerere, iar atributiile acestor doua functii sunt stabilite de sefii ierarhici ai celor care ocupa astfel de functii.

Intr-adevar, exista functii de manager/director pentru un singur domeniu de activitate.
Daca va intereseaza care dintre cele doua functii este mai superioara decat cealalta, acest lucru il regasiti in fisa postului fiecarei functii.

Fisa postului nu este neaparat o delimitare.

Poate cineva pe acest forum sa imi dea un raspuns mai calificat in subiectul deschis de mine ... sau totul, pe forum, este la ''probabil'' ''relativ'' , etc.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Regulament Forum Avocatnet.ro

1. Raspunsurile primite in acest forum au doar un scop informativ.

2. Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

3. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana.

======

Nu trebuie sa va suparati pe raspunsurile primite sau pe cei care vi le dau. Raspunsurile primite in acest forum au doar un scop informativ.
De altfel, poate nici eu uneori nu ma ridic la nivelul asteptarilor celor care pun pe forum o problema, dar asta nu inseamna ca trebuie sa am un altfel de comportament decat cel impus prin regulamentul acestui Forum.

Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
Informare cony_cony cony_cony imi puteti spune daca se mai dau raspunsuri la intrebari? adica mai pot avea asteptari pentru vreo lamurire? (vezi toată discuția)
Administrator - director general suciu_diana suciu_diana Buna ziua, corectati-ma daca gresesc: Administratorul este cel numit prin statut si act constitutiv / contract de mandat. Directorul general apare in ... (vezi toată discuția)