avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate BDT58

Activitate BDT58

Exista Declaratie 230 special pt. PFA?
Persoanele fizice autorizate au posibilitatea să susțină entitățile nonprofit cu 3,5% din impozitul anual. prin depunerea Declarației 230. Există model de declarație special pt. PFA în acest scop?
În cazul ieșirii în pensie anticipată parțială, la stabilirea perioadei lucrate se iau în considerare și primele 9 luni de șomaj de care a beneficiat cel care urmează să se pensioneze ?

Vă mulțumesc pt. răspuns !
Discuție 2% din pensii
Toți pensionarii pot să doneze 2% către ONG-uri? Dacă nu, atunci care sunt cei care pot?
Există legislație specială pt. construirea capelelor mortuare ? Trebuie să fie îndeplinite niște condiții aparte față de celelalte construcții ? De exemplu: trebuie construite în afara localităților, sau în cimitir ? Dacă există legislație specială în această direcție, puteți să-mi scrieți care este acea ?
Vă mulțumesc anticipat pt. ajutor !
A fost obținut prin succesiune și a fost înregistrat în registrul agricol.

Este vorba despre un teren agricol.

Pe titlul de proprietate pe lângă numele titularului apare și un alt nume, dar cu greșeală (o literă lipsă). Cum poate fi dovedită veridicitatea acestui nume?
Vă mulțumesc pt. ajutor !
În urma retrocedărilor de la bunici am moștenit un teren agricol de 2,5 ha. Bunicii au avut doi fii. În momentul retrocedării unul dintre fii (tatăl meu) era decedat deja. Tatăl meu la rândul său are doi copii. Pe titlul de proprietate apare doar numele unchiului meu și a fratelui meu, în schimb numele meu meu nu apare niciunde. Cum s-ar putea remedia acest lucru ? Vă mulțumesc anticipat pt. răspuns !
Răspuns la discuția Infiintare asociatie
Dar contabila asociatiei ce pregatire trebuie sa aiba ?

Va multumesc pt. ajutor.