avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate caprice

Activitate caprice

Buna ziua ma puteti ajuta cu un exemplu de act constitutiv prin care se face o majorare de capital prin aport in creante lichide...mai exact ce se scrie la capitalul social subscris si varsat?
Buna ziua, la constituirea unei societati pe actiun, este posibil a se deschide , pe langa sediul social inca 2 puncte secundare de lucru? Ma refer toate acestea in prima etapa de inmatriculare a societatii...

Multumesc !
Buna ziua, ma ajutati va rog cu un model de hotarare de dizolvare?

multumesc !
Buna ziua intr-o societate cu asociat si administrator unic se poate desemna un alt administrator , altul decat asociatul unic?

Multumesc !
Buna ziua, se poate dovedi un act fals cu o copie, sau trebuie in dovedire prezentat neaparat originalul acelui act?

Multumesc
nu este o datorie chiar asa de mare.....este vorba de aprox 80 milioane lei vechi, adica 8000 ron
Buna ziua, o societate x a prestat niste servicii pt o societate y, in urma carora societatea x a emis factura. Din acea factura societatea y a achitat doar partial o anumita suma. Acum dupa 6 luni de zile, societatea x a trimis o notificare catre sc y prin care ii cere sa plateasca in termen de 7 zile. Societatea y tot n-a platit nimic. Ce se poate face in cazu asta? Exista vreun temei legal, care ar fi urmatorul pas de facut? Se poate face o somatie de plata care sa se depuna la judecatorie? De mentionat ca intre cele 2 societati nu exista niciun contract, doar factura emisa, si comanda lucrarilor.

Multumesc !
Buna ziua, in cazul unor prestari de servicii constructii s-a emis o factura din care s-a achitat doar partial o anumita suma, Au trecut 6 luni si nu s-a mai achitat nimic. Daca factura nu are la baza un contract se poate cere penalitati pe fiecare zi de intarziere de la scadenta?
Răspuns la discuția societate cu asociat unic
imi permit sa va contrazic, nu se mai opereaa in doua etape, deja de 2-3 saptamani. s-a revenit la vehile proceduri
intr-o societate cu asociat unic, conform noii ordonante, poate asociatul ceda partile sale sociale unui alt asociat care sa devina asociat unic, in acest fel primul asociat iesind din societate?
Multumesc !