avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale constituire societate pe actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

constituire societate pe actiuni

Buna ziua, la constituirea unei societati pe actiun, este posibil a se deschide , pe langa sediul social inca 2 puncte secundare de lucru? Ma refer toate acestea in prima etapa de inmatriculare a societatii...

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:12, 12 Iunie 2012
Da, se poate. In cuprinsul actului constitutiv inscrieti ca se deschid si doua puncte de lucru si indicati adresele lor. Trebuie sa prezentati contractele de inchiriere sau comodat si extras CF al imobilelor unde vor fi punctele de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim juridic pentru functionare punct de lucru viorelmirea viorelmirea societatea are un teren in propietate , iar in baza unui contract de comodat societatea a cedat pentru constructie terenul , asociatiilor , care au obtinut ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate mmarcelcozma mmarcelcozma pentru sediul social si pentru punctul de lucru este nevoie de extras de carte funciara sau se poate inlocui cf cu adev . de la primarie ca imobilul este al ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru B.E.C. ARION B.E.C. ARION o societate comerciala infiintata in Buzau, cu sediul social in Buzau, doreste sa deschida un punct de lucru cu activitate in Voluntari si un punct de lucru cu ... (vezi toată discuția)