avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters170300

Activitate ContSters170300

Răspuns la discuția Drepturi salariale
va multumesc
Răspuns la discuția Drepturi salariale
contractul de munca a fost incheiat in 21-08-2012 pe 3 luni si de atunci a tot fost prelungit pe 3 luni , contractul se termina in luna 09-2013, mentionez NU MI S-A INMANAT NICI UN CONTRACT DE MUNCA PT AL SEMNA, dar am in schim un act aditional pe care l-am semnat in care se specifica ca salarul minim s-a marit de la 700 la 750 .
buna ziua , lucrez la o societate de transport persoane , lucrez in jur de 240 ore lunar, contract de munca pe perioada determinata din data de 21-08-2012 , contractul fiind nesemnat fara stat de plata, fara fisa postului, pe 26-07-2013 mi sa comunicat ca nu am dreptul la concediu fiinca am contract pe perioada determinata, nu am dreptul la ore- le suplimentare platite dublu, ce posa sa fac , varog da-ti un sfat, va multumesc
buna ziua , intr-un litigiu de munca care ar fi onorariul unui avocat ?
cine il plateste onorariu..? va multumesc
Răspuns la discuția recuperare salar
va multumesc, dar am o mica nelamurire,, fiindca la firma la care am lucrat mi s-a promis 1000 de euro pe luna , promisiunea facuta verbal, si eu nu am primit decat 500, as vrea sa-l dau in judecata pt banii care m-ia promis , banii care i-am luat de la firma i-am luat fara sa semnez un stat de plata, mi-a promis salar in tara de 720 ron plus 10 la suta din valoarea facturilor de transport, cel mai mult am castigat 500 ero din care imi scadea cheltuielile de mancare . ce pot face?
Răspuns la discuția recuperare salar
va multumesc, ITM-ul are obligatia de a primi statele de plata semnate sau....?
Răspuns la discuția recuperare salar
Multumesc, pt o actiune in instanta am nevoie de avocat ?
Sau ma pot reprezenta singur?
ce trebuie sa fac ,pt a-mi recupera salarul trecut in cartea de munca?
am lucrat la o firma de transport international din luna martie si nu am primit salarul minim pe economie ,respectiv 720 ron. am primit numai bonificatia de 10 la suta pe cabina din valoarea transportului (pe masina eram 2 soferi ,echipaj) ,partea mea era de 5 la suta.CUM PROCEDEZ.?