avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate kittykz

Activitate kittykz

Răspuns la discuția O mica gluma, politia pe drum
Multumesc pentru interesul acordat, dar tot imi este frica, acea persoana continua a ma suna cu numar ascuns dar eu nu ii mai raspund. Totusi, pe mine sa ma sune cineva cu numarul afisat sa-mi povesteasca un minut despre o profesoara nu as insista pe urma atata timp cu telefoanele si politia. Despre ce amenda poate fi vorba? Nu se tine cont ca noi suntem totusi...copii? Eu tot am imagini din filme si deja ma vad dupa gratii...:(
Răspuns la discuția O mica gluma, politia pe drum
S-a dat drept profesoara noastra de franceza si i-a spus ca ea vrea sa-si desfasoare orele de franceza in padure. :)) Atat.
Răspuns la discuția O mica gluma, politia pe drum
Va multumesc pentru raspunsuri. M-a pus pe gand ca m-a sunat la cateva zile diferenta, dovada ca a pastrat numarul si a tinut neaparat sa imi spuna si ca eu sunt pe abonament si a sunat fara nr privat. Deja am inaintat o cerere de reziliere a contractului si ma voi muta pe cartela.
Nu stiu daca titlul este relevant, dar sa va povestesc. Eu am 16 ani, am dormit la o prietena joi seara. Ei i-a venit minunata idee de a face farse cuiva, dar ea nu avea minute si mi-a luat telefonul meu de cosmote. Telefonul meu e un pic mai modern si avea prin setari optiunea de a NU suna cu nr ascuns. Fata respectiva, fara sa stiu ce face, a sunat la ora 22 de pe telefonul meu la un nr aleatoriu si a vorbit 2 minute dandu-se drept profesoara noastra de franceza. Nicio amenintare, jigniri..etc. Ieri m-a sunat cineva cu nr privat si mi-a spus ca de ce sun la Constanta, si ca a dat nr meu la politie (dovada ca a sunat-o fara nr ascuns, avea nr meu) si ma va gasi indiferent in ce tara sunt. Eu sufar de anxietate si atacuri de panica, m-am izolat zilele astea in casa si am reziliat abonamentul (platind 1000 lei). Vreau sa stiu ce se poate intampla, eu mi-am cerut scuze in numele prietenei, dar nu si nu.