avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate costiholo

Activitate costiholo

Este vorba de o nulitate relativa care poate fi invocata in termen de 3 ani de la luarea la cunostinta. Nu poate demonstra acum faptic iresponsabilitatea mamei dumneaei. Nu are nici o sansa cu toti avocatii din lume decat doar daca se trezezte raposata si daca dumneaei ar putea proba cu martori faptul ca dumneavoastra ati atentat la viata ei si asta intr-un anumit caz ceea ce nu este cazul dumneavoastra, este vorba despre uzufructul viager sau daca fica ei acum ar veni cu un rechizitoriu si probe solide ca dumneavoastra ati ucis-o.


Cine crede ca in caz de o calamitate de nivelul filmului 2012, sau mai mica, mai poate fi despagubit este naiv. Asiguratorii ne despagubesc atat timp cat sunt in avantaj, cat au profit, din moment ce paguba depaseste profitul atunci nu vor mai da nici un ban. Si asigurarile sunt o afacere destul de profitabila. De exemplu; o persoana cu asigurare obligatorie auto care sparge cu oglinda din greseala un far de stop din spatele unui matiz, acesta va merge cu asigurarea auto obligatorie va face tot ce trebuie la asigurator nu-l va costa nimic pe moment dar cand expira asigurarea si va face alta va plati mai mult. Deci de fapt asa de asigurati suntem incat ne platim noi politele fara sa ne dam seama.
Daca a avut doua sanctiuni disciplinare la locul de munca si a treia oara i-a desfacut contractul de munca pentru alte abateri fabricate, mai beneficiaza in instanta de protectia art. 10 al. 1 din legea 54/2003 ? sau art, 223 al.1 si 2 ?
Fratele meu este pensionar si a fost accidentat de un autoturism si a avut nevoie de ingrijiri medicale timp de 10 zile. Daca medicii i-ar fi spus ca-l pune sa plateasca spitalizarea nu ar mai fi stat in spital atatea zile. Va rog sa-mi spuneti daca este posibil asa ceva si daca nu s-a incalcat legea de catre spitalul respectiv. Un om batran pensionar, cu o pensie destul de mica dar care a fost contribuabil o viata intreaga la stat poate fi pus sa plateasca spitalizarea ? chiar daca a fost accidentat din neatentia lui, niciodata nu a mai fost spitalizat in toata viata lui, si atunci banii care i-a platit o viata, impoziltele, contributia la sanatate unde este ? 38 de milioane lei vechi pentru un om cu o pensie de subzistenta de 4 mil lei pe luna, este o suma foarte mare.