avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate muraru

Activitate muraru

Răspuns la discuția Infiintare PFA
Multumesc
Pentru PFA in sistem real trebuie chitantier si stampila?
Daca cumpar ceva scule sau chiar o masina (auto) ma ajuta cu ceva, ma refer la impozite? Multumesc
Răspuns la discuția Infiintare PFA
Buna seara, iar deranjej cu o intrebare: in sistem real care este suma peste care nu trebuie sa trec pentru a nu plati si la pensie? Macar acum la inceput sa vad cum ma descurc.
Multumesc!
Răspuns la discuția Infiintare PFA
Multumesc, in Neamt norma este de 10000 (cred ca RON). La norma din suma asta trebuie sa platesc 16% impozit la stat, apoi 5,5% la sanatate iar la pensie 31,3% deci in total 52.8% ?
Deci tot impozit depaseste 1000 EURO pe an Nu stiu daca am zis bine?
La pensie voi plati oricum, chiar daca sunt la norma sau la real? Multumesc!
Discuție Infiintare PFA
Buna ziua, am o nelamurire referitoare la un PFA pe care il deschid acum in domeniu constructiilor (cean 4332). Nu stiu cum e mai bine, in sistem real sau la norma?
Cum trebuie sa fac ca sa nu mai platesc si la pensii,fiind incepator nu stiu cum ma voi descurca.:(
Multumesc mult!
Va rog sa ma ajutati.
Am fost casatorit, si am o fetita minora, pe timpul casatoriei sotia aplecat de mai multe ori de acasa , lasand fata si bilet spunand ca pleaca an strainatate. dupa cateva zile se antorcea si o iertam.
Apoi cihar a plecat an strainatate, fara sa spuna si fara voia mea abandonand familia si lasand fata si un bilet,an care spunea ca pleaca an strainatate.
Dupa cateva luni am decis sa divorsez ,ea a fost deacord, dar nu sa prezentat la proces, motivand ca e an strainatate. Divorsul a fost din vina exclusiva a ei,
iar fata a fost ancredintata mie (tatal).
Acum dupa 3 ani, fosta sotie, a apelat la instanta, pentru a i-se permite sa o ia la ea ,cand vine an tara. De cand a plecat din tara, a venit de cateva ori si a vizitato de fiecare data.
Ce trebue sa fac casa nu poata lua fata de langa mine? O las sa o viziteze dar vreau numai an prezenta mea. Acum fata are 6 ani, si nici ea nu vrea sa mearga la mama ei.
Va rog sa ma ajutati,va multumesc foarte mult!