avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate grigorina

Activitate grigorina

Buna ziua,

Am un credit ipotecar chf, 2007, fara act aditional, sunt in proces , fond, deja al 3 lea termen, nu are timp banca sa depuna cele cerute de instanta, intrebare, pot cere, acum, sa plece dosarul la CJUE, sau o intrebare ceva care sa ma ajute definitiv, am observat ca s-a respins cererea spre CJUE, in dosarul chf, Craiova pe recurs. Ceva trebuie sa fac, avocata mea nu se prea descurca#-o
Sunt funcționar public din Septembrie 2008 , nu am promovat sub nici o forma, nicu cu treapta, nici in grad, consilier asistent am fost si sunt de aproape 8 ani. Pot merge in instanța? Toți colegii au avansat, promovat. Sunt cazuri câștigate.
Multumesc frumos, avocatul care m- a reprezentat pe apel, zice ca nu mai sunt in termen pentru o actiune penala, m-as fi incadrat intr-un an de la intocmire contract. Eu consider inselaciune si am citit undeva ca se prescrie in 5 ani? Mai caut si alti avocati, dar.... dupa sarbatori. Multa sanatate si un an mai bun.
Buna ziua,

Revin cu discutia despre ,,pacaleala'' dlui avocat, am pierdut definitiv, m-a distrus, intrebarea mea, pot sa mai fac plingere penala?
Răspuns la discuția CHELTUIELI JUDECATA
Bine, multumesc frumos. Nu avem motivarea, doar ideea ca ,,daca avem ajutor public, nu se admit ch. de judecata,, asa mi-a comunicat dna avocat, care nu m-a informat de acest aspect,la incheierea contractului de reprezentare in instanta, as fi facut tot posibilul sa achit taxa de timbru decat sa pierd triplu.
Buna ziua,

Am contestie la executare cu o banca, ajutor public jumatate din taxa de timbru, s-a disjuns pe clauze abuzive, dar cheltuieli de judecata la pronuntarea pe clauze abuzive nu s-au admis,pe fond ce-i drept, urmeaza recurs apoi ne intoarcem la cel initial. nu inteleg de ce, am castig de cauza pe clauze abuzive..
Am mers la executor sa vad cu ochii mei contractul. Nu sunt singura ,,pacalita''. Deci, eu am un contract initial cu dl avocat, cand am negociat pe indelete, a fost totul la vedere. am scris cu pixul pe cel galben, s-a autoimprimat cel roz care pe loc a fost deprins si a intrat in posesia mea. De data asta, eu nu am primit nimic, totul a ramas la dansul iar la executor este cel roz, autoimprimat , si cu el am fost executata.
Multumesc mult.
Da, dar primul este galben, se scrie pe el cu pixul, cel roz este imprimat doar si deobicei se da la client.
Buna ziua,


Avocatul care m-a reprezentat in instanta, in ziua in care era ultimul termen la proces, mi-a indicat sa mai semnez un contract de asistenta pe motiv ca s-a schimbat numarul dosarului, eu achitandu-i inainte de redactarea cererii de chemare in judecata, discutand si de onorariul de succes la care mi-a zis ca nu se pune problema. Eu am semnat dupa indicatii, dansul acoperind cu toata palma intreaga foaie. Dupa ce am semnat a ridicat mana si am vazut suma de 6500 lei. Am anulat cu o linie toata suma, nu mi-a dat nici un exemplar, ba mai mult, am castigat procesul, am discutat si a promis ca anuleaza contractul si cand recuperez eu banii sa-i dau 1500 lei. Dansul m-a data in executare, am depus contestatie, dar la xecutor este FORMULARUL ROZ, autoimprimat. Deci sa inteleg O COPIE ? Cum sa fac?Unde-i cel galben? Poate sa vina executorul cu o copie? Sunt disperata. M-a inselat pe fata. Nu s-a schimbat nr la dosar. Eu am crezut. Am poprire 410 lei, credit in CHF, singura cu doi copii minori, cel mare a facut si pancreatita de la medicamente administrate gresit in spital. Nu stiu cum sa fac, la barou a avut castig de cauza dl avocat.#-o
Răspuns la discuția Pot cere lamurirea unui titlu?
Multumesc frumos.