avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces chf banci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces chf banci

Buna ziua,

Am un credit ipotecar chf, 2007, fara act aditional, sunt in proces , fond, deja al 3 lea termen, nu are timp banca sa depuna cele cerute de instanta, intrebare, pot cere, acum, sa plece dosarul la CJUE, sau o intrebare ceva care sa ma ajute definitiv, am observat ca s-a respins cererea spre CJUE, in dosarul chf, Craiova pe recurs. Ceva trebuie sa fac, avocata mea nu se prea descurca#-o
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 17:13, 19 Aprilie 2016
Numai instanta poate sa sesizeze CJUE, nu dvs. personal.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât că cererea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene cu o întrebare preliminară se face numai în situaţia în care, în cursul unul litigiu aflat pe rol, se pune problema interpretării sau validităţii unei norme comunitare. Sub acest aspect, întrebarea ce se poate adresa de instanţa naţională vizează exclusiv probleme de interpretare, validitate sau aplicare a dreptului comunitar, iar nu aspecte legate de dreptul naţional sau elemente particulare ale speţei deduse judecăţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu se mai poate da in judecata? asaftei91 asaftei91 vreau sa imatriculez masina fara sa platesc timbru de mediu sa dau in judecata se mai poate?si vreau sa mai stiu daca se mai poate daca imi da si numere rosii ... (vezi toată discuția)
Modalitati de sesizare a curtii de justitie a uniunii europene ContSters253638 ContSters253638 \" Acordă termen la 29.05.2012 pentru ca MEF să ia cunoştinţă de motivarea încheierii pronunţate de ICCJ în dos.nr.6957/2/2012 şi pentru a pune în ... (vezi toată discuția)
Cerere preliminara martzianu martzianu Salutare, M-ar interesa si pe mine sa stiu procedura efectuarii unei cereri pentru pronuntarea unei hotarari preliminare. O pot formula in scris eu ... (vezi toată discuția)