avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CHELTUIELI JUDECATA
Discuție deschisă în Executare silită

CHELTUIELI JUDECATA

Buna ziua,

Am contestie la executare cu o banca, ajutor public jumatate din taxa de timbru, s-a disjuns pe clauze abuzive, dar cheltuieli de judecata la pronuntarea pe clauze abuzive nu s-au admis,pe fond ce-i drept, urmeaza recurs apoi ne intoarcem la cel initial. nu inteleg de ce, am castig de cauza pe clauze abuzive..
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:12, 13 Octombrie 2015
Ar fi trebuit sa admita si cheltuielile de judecata daca,v-a admis actiunea pe clauza abuzive, invocati in recurs art.453 Acordarea cheltuieleilor de judecata.NCPC.
Bine, multumesc frumos. Nu avem motivarea, doar ideea ca ,,daca avem ajutor public, nu se admit ch. de judecata,, asa mi-a comunicat dna avocat, care nu m-a informat de acest aspect,la incheierea contractului de reprezentare in instanta, as fi facut tot posibilul sa achit taxa de timbru decat sa pierd triplu.
V-a mințit. Ajutorul judiciar nu are nicio legătură cu cheltuielile reprezentând onorariu de avocat, dacă nu s-a obținut ajutor și pentru onorariu. Chiar și așa, partea adversă ar trebui să le plătească către stat. Ajutorul este pentru dvs nu și pentru bancă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat ... Anonim36 Anonim36 Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat și cheltuielile de judecata în cazul unui proces în legătură cu o poprire pe cont?Eu sau ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes iulianav iulianav Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urm. speta: -am incheiat cu un avocat un contract de asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor ... (vezi toată discuția)